Ilirija

Legendarni Vaso Bakočević okončao svoju MMA karijeru!

“Nema ljepšeg mesta da se završi sa ovim sra**m od Beograda!” – bile su reči legendarnog Vase Bakočevića kojima je u petak 9.9.2022. okončao svoju MMA karijeru.

Foto: Vaso Bakočević završio karijeru zvanučno

U još jednom sjajno organizovanom MMA spektaklu od strane čuvenog MMA borca Bojana Mihajlovića i njegovog tima, ovoga puta u Štark areni u Beogradu, ljubitelji MMA borilačke veštine mogli su po poslednji put da vide Vasu Bakočevića u oktagonu, što je on i sam na kraju ozvaničio (pogledati na 1:40 u donjem videu). To ne znači da će Vaso prestati da se bavi borilačkim veštinama. Nastaviće sa radom njegov klub u Beogradu, u kojem je on “direktor, kao i svaki Crnogorac koji dođe u Beograd”, kako u šali voli Vaso da kaže. 

Prema informacijama do kojih smo došli, Vaso će nastaviti da se bori u borilačkoj veštini Bare Knuckle Boxingu ili “boksu bez rukavica”.

Vaso Bakočević je postao poznat, kao i Bojan Mihajlović, kao neko ko promoviše tradicionalne vrednosti, zdravu i jaku porodicu, izbegavanje poroka i po tome je postao omiljen kod svih onih koji baštine iste viteške vrednosti, a koje prenosi na svoje učenike i pratioce. 

Promoteri obnove “Dušanovog carstva” priželjkuju da Vaso postane direktor svih škola u državi, kada se stvore uslovi za to.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

NAJČITANIJE

Poželjno kopiranje i uzimanje sadržaja bez dozvole

Za sve informacije pišite nam na

office[at]i1info.net

Copyright © 2015 Flex Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

To Top