Srbija

Kapetan Dragan: Inicijativa za puštanje Legije i Zvezdana na slobodu

Dragan Vasiljković, poznatiji kao kapetan Dragan je u poslednjem intervjuu izneo predlog i inicijativu za puštanje Milorada Ulemeka – Legije i Zvezdana Jovanovića, s obzirom da ne postoji nikakva ozbiljna pravna argumentacija za njihov pritvor.

Prema zvaničnim podacima Miloradu Ulemeku Legiji se otežano sudilo zato što je branio Srbiju, spasao hiljade Srba i ratovao protiv NATO pakta.

Video: Kapetan Dragan / Balkan Info


Legija je trenutno 17 godina u samici, što je posebna kazna i mentalna i fizička tortura za svakog zatvorenika prema ekspertima i da više od 15 dana u samici je praktično mučenje.

Prema reči kapetana Dragana, on nije za to, da se on pusti uz fanfare, nego uslovno, uz nanogicu, da ne sme da konzumira alkohol, drogu i da se asocira sa bilo kakvim kriminalnim miljeljem i uz staratelja kome će se javljati kada god staratelj želi.

Legija je ipak na kraju branio Srbe i kapetan Dragan misli da je odslužio. Poredeći da je vojnik koji je u vijetnamskom ratu spalio celo selo i izvršio ozbiljan genocid – bio pomilovan zato što je branio “američke interese”.

Takođe on iznosi argumente da Zvezdan Jovanović posebno može biti odbranjen zato što je bio ucenjen u slučaju smrti Zorana Đinđića i zato što ne postoje nikakvi adekvatni dokazi koji pokazuju njegovu krivicu, već suprotno.

Sve argumente možete pogledati u video prilogu na 1:29:30 sekundi.

Izvor: Balkan Info

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJČITANIJE

Poželjno kopiranje i uzimanje sadržaja bez dozvole

Za sve informacije pišite nam na

office[at]i1info.net

Copyright © 2015 Flex Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

To Top