Zdravlje

Dekan medicinskog fakulteta: Vakcine treba ukinuti, a promotere kazniti

Dr.sc. Krešimir Pavelić održao je predavanje na okruglom stolu o vakcinama protiv korona virusa.

Foto: Dr.sc. Krešimir Pavelić / Jutarnji.hr

Dr.sc. Krešimir Pavelić, dekan Medicinskog fakulteta u Puli, održao je predavanje na okruglom stolu o vakcinama protiv korona virusa, u kojem je izneo niz argumenata protiv vakcina koje su postale problematične.

Govorio je o komplikacijama za koje kaže da se uglavnom kriju, piše Dalmatinski portal. Naveo je kako je do 15. juna vakcinisano 20,8 posto svetske populacije barem jednom dozom vakcine te da je utrošeno 2,4 milijarde doza.

Problemi su sa naučnog i medicinskog stajališta zastrašujući. Na današnji dan Pfizerove vakcine su, po zvaničnim podacima, navela 223.600 registrovanih i priznatih slučajeva komplikacija, od onih lokalnih na mestu uboda, pa sve do ozbiljnih, sistemskih. Evropska medicinska agencija na dan 10. 5. spominje 10.000 smrtnih slučajeva i preko 400.000 štetnih posledica vakcinisanja – kazao je dr. Pavelić.

Tvrdi i da istraživanja pokazuju kako je u četiri mjeseca ove godine bilo “više umrlih od covid vakcine nego ukupno umrlih od svih vakcina od 1990. godine”.To bi samo po sebi trebao biti dovoljan razlog da se vakcine hitno maknu, a promoteri propagande privedu pravdi. Izrael se u medijima vezuje uz visoku stopu vakcinacije, ali njihovo državno veće za covid krizu šalje otvoreno pismo Ministarstvu zdravlja u kojem traži hitnu zabranu vakcinisanje osoba mlađih od 30 godina. Službeni podaci za mlade od 20-24 godine pokazuju dramatičan rast smrtnosti – tvrdi dekan Medicinskog fakulteta u Puli.

Rekao je kako je vrlo je teško utvrditi koja je eventualna korist od vakcinisanja s obzirom na komplikacije te neverodostojnost informacija i upisanih dijagnoza smrti od covida. Istraživači su dokazali kako korona virus izaziva jak imuni odgovor i ograničavanje kretanja obolelih na određen broj meseci izaziva čuđenje jer nije naučno niti racionalno utemeljeno. Pozivam sedište da izmeni tu odluku jer naučni podaci pokazuju sasvim drugačije. Iako najnovija studija klinike Cleveland pokazuje da osobe koje su prebolele covid ne trebaju biti vakcinisane, vidimo da se sprovodi kampanja kako se i oni koji su preboleli covid trebaju vakcinisati – rekao je dekan.

Na kraju predavanja je govorio o Svetskoj zdravstvenoj organizaciji. Nedavno je njihova zaposlena istupila javno i izjavila da ta organizacija krši vlastita pravila, da je izrazito korumpirana, da ne daje precizne izjave za javnost, dokazala je postojanje sukoba interesa kada su u pitanju preparati za vakcinisanje. Mnoge naučnike lično zabrinjava cenzura naučne misli i slobode govora koja je na snazi u čitavom svetu. To predstavlja jedan od prvih koraka u uspostavi diktature koju smo već jednom prošli – rekao je dr. Pavelić, prenosi Dalmatinski portal.

Izvor: Jutarnji.hr

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJČITANIJE

Poželjno kopiranje i uzimanje sadržaja bez dozvole

Za sve informacije pišite nam na

office[at]i1info.net

Copyright © 2015 Flex Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

To Top