Srbija

Balašević je preminuo od teške upale pluća sa 68 godina, ubrzo nakon što je primio prvu dozu vakcine protiv Covida 19?

Da li je kantautor Đorđe Balašević preminuo od nagle komplikacije usled upale pluća ili je njegova smrt samo jedna od nebrojenih neželjenih reakcija na primljenu eksperimentalnu vakcinu protiv Korone kojom “mislimo” na druge?

Foto: Dokumentarac.hr

Mediji su javili da je 19. februara umro poznati muzičar Đorđe Balašević. Čuveni kantautor preminuo je u 68. godini. Podsetimo se, Balašević je pre šest dana primljen na Infektivnu kliniku gde se lečio od upale pluća. Nije bio pozitivan na SARS-CoV-2. Pre nekoliko dana izvor blizak porodici otkrio je da se kantautor oseća dobro i da zbija šale s doktorima…

Muzičar je do 19. februara ujutro bio relativno stabilan na intenzivnoj nezi Infektivne klinike Kliničkog centra Vojvodina (KCV) i plan doktora iz KCV, kako prenose, bio je da ga prebace u KOVID odeljenje Instituta za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici.

Međutim, Balaševiću se stanje naglo pogoršalo i on je intubiran na Infektivnoj klinici. Ali čim je stavljen na respirator srce je otišlo ispod 50 otkucaja u minutu. Lekari su mu odmah ugradili pejsmejker, kojim se reguliše srčani ritam. Ali, nažalost, nakon pola sata srce je stalo. Doktori su sat i po vremena pokušavali da ga reanimiraju. Radili su elektroškovi, adrenalin je davan besomučno.

Nažalost, stanje mu se pogoršalo te je preminuo. Navodno su se lekari borili za njegov život više od dva sata. Preminuo je u Infektivnoj klinici Kliničkog centra Vojvodine u Novom Sadu.

U nastavku prenosimo u celosti članak koji je 20. februara 2021. godine potpisala Biljana Stavrova, a objavio web portal makedonske državne televizije Telme u kojem na samom kraju saznajemo nešto što su nam drugi mediji prećutali.

Radi se o tome da je Balašević preminuo od teške upale pluća tri dana nakon hospitalizacije u novosadskoj bolnici, nakon što je primio prvu dozu vakcine protiv Covida.

Izvor: Dokumentarac.hr

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJČITANIJE

Poželjno kopiranje i uzimanje sadržaja bez dozvole

Za sve informacije pišite nam na

office[at]i1info.net

Copyright © 2015 Flex Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

To Top