Srbija

Dr Jovana Stojković: Ovu zemlju pritiskaju nevladine organizacije

Savez “Živim za Srbiju – dr Jovana Stojković” je danas održao protest ispored Predsedništva Srbije uz podršku organizacije Levijatan koja se bori za prava životinja, protiv pedofilije i sekti.

Foto: Facebook – dr Jovana Stojković

Dr Jovana Stojković se obratila nekoliko hiljada ljudi i iznela problematične slučajeve oduzimanja dece i smrti zdrave bebe koja je preminula nakon 3 dana od kako je primila vakcinu.

Takođe dr Jovana Stojković je podsetila javnost da zakon o obaveznoj vakcinaciji iz 2016. ima član 32 koji kaže da se vakcinacija ne može odbiti, čak iako ste roditelj ili staratelj detetu. Ona smatra da je ovaj zakon uveden na konto lobiranja i pritiska farmakoindustrije i nevladinih organizacija.

“Pitanje je trenutka kada će Lončar ili neki drugi ministar da donese odluku da smo svi dužni da se vakinišemo…” izjavila je dr Jovana Stojković

Foto: Facebook – Pavle Bihali

Ona je naknadno istakla da razne nevladine organizacije sa fondovima Rokfelerovih i drugih finansijera zapravo najviše odlučuju o našoj sudbini i opstanku.

Zatim je pročitala odlomak iz “Nebeske liturgije” Nikolaja Velimirovića i pitala sve prisutne da li nam se ovo danas dešava. Odlomak glasi:

“Još zaveza noge u Srbina,
Da ne smije slobodno hoditi,
Osim tamo kud ga konop vodi,
Konop vodi ili kundak goni;
Još zaveza ruke u Srbina,
Da ne smije radit van kuluka,
Niti sjesti, niti hljeba jesti,
Bez satanske gorde zapovjesti,
Niti đecu svoju svojom zvati,
Nit slobodno mislit ni disati”

I za kraj je poručila javnost da takvim globalnim satanistima “Nećemo decu dati i da ćemo ih braniti svojim životima.” Ceo video možete pogledati ispod:

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJČITANIJE

Poželjno kopiranje i uzimanje sadržaja bez dozvole

Za sve informacije pišite nam na

office[at]i1info.net

Copyright © 2015 Flex Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

To Top