Srbija

Ispovest majke čija je zdrava beba preminula 3 dana nakon vakcinacije

Velika tragedija se desila u Novom Sadu kada je majka Danka iz porodice Adamović – Jović doživela da joj dete nakon primanja HPV vakcine premine nakon 2.5 dana.

Prema izveštajima lekara koji skoro nikakav profesionalan izveštaj majci nisu dali – navodi se da je dete preminulo od SIDS-a (Sindrom iznenadne smrti).

Analiza kaže da su detetu pluća eksplodirala iako je dete koje je imalo svega mesec i 3 dana pušteno iz porodilišta kao zdravo i pravo bez ikakvih srčanih, plućnih ili drugih anomalija. Čak je prema izveštaju pedijatra mali Andrija Jović “fantastično napredovao”.

Sva problematika se zapravo desila kada je majka koja već ima dvoje dece, odvela dete na pregled gde su je medicinska sestra i zamenik njenog pedijatra bukvalno “smuvali” na brzinu i nisu ni najavili niti obavestili majku da dete treba da joj se vakciniše.

Pritom HPV vakcina je vakcina protiv hepatitisa koja je polna zarazna bolest među ljudima koji često menjaju partnere, kod gejeva i narkomana. Davati takvu vakcinu detetu koje ima svega mesec i par dana je totalno van svake osnovne ljudske logike.

Uz to Danku su razni provakcinalni sektaši na Fejsbuku verbalno napali koja je htela najbolje za svoje dete i nikada nije bila deo nikakve “antivakcinalne grupe” ili sličnog izmišljenog pokreta.

Bol i žalost ove majke je primila dr Jovana Stojković iz saveza Živim za Srbiju i sa njom uradila intervju koji je na vama da pogledate i prosudite da li je ovo što se radi u medicinskoj praksi normalno.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJČITANIJE

Poželjno kopiranje i uzimanje sadržaja bez dozvole

Za sve informacije pišite nam na

office[at]i1info.net

Copyright © 2015 Flex Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

To Top