Srbija

Jutka trazi poništavanje presude, ali “Blic” ne dozvoljava

Milutin Jeličić Jutka je 09. oktobra 2020. saslušan pred Žalbenim većem suda u Kruševcu gde je tražio da se ukine presuda protiv njega kojom je osuđen na tri meseca zatvora, jer je označen krivim zato što Marija Lukić nije htela da blokira njegov broj telefona, nego je uživala da se sa njim dopisuje, a onda ga optužila za “seksualno uznemiravanje”. Ovo je poznat metod kojim se ruše politički i drugi protivnici na Zapadu.

Foto: Milutin JeličićJutka / N1

“Moralna Evropljanka” se mesecima švalerisala sa svojim partnerom, a onda ga optuži za silovanje, i ovaj zaglavi u zatvoru. 

Kada je Marija optužila Jutku, odmah je EU medij “Blic” skočio da se Jutki krvi napije i mesecima ga razvlačio po svojim naslovnim stranama, a pošto “EU mediji” nikada ne lažu, pravosuđe je (bez ikakvog pritiska) “objektivno” osudilo Jutku na tri meseca zatvora zbog krivičnog dela “nedozvoljene polne radnje”.

Da, da, dobro ste pročitali. Nedozvoljene polne radnje mogu da se rade i preko SMS poruka.

U isto vreme, tužilac je tražio da se Jutki poveća kazna, tako da su očekivanja da će Jutka biti osuđen na 20 godina robije kao dr Branislav Peranović, a onda će na apelaciji, odlukom sudija 3:2 biti potvrđena kazna, pa će na kraju Vrhovni sud da odbaci Jutkinu žalbu, a Jutkin advokat (koji će biti podmićen ili ucenjen) neće ni obavestiti Jutku da mu je žalba odbijena, pa u roku od osam dana Jutka neće ni predati žalbu, tako da će mu sudbina biti zapečaćena kao dr Peranoviću – još jedna pobeda evropskog pravosuđa i njihovih “medija”.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJČITANIJE

Poželjno kopiranje i uzimanje sadržaja bez dozvole

Za sve informacije pišite nam na

office[at]i1info.net

Copyright © 2015 Flex Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

To Top