Srbija

Profil najgoreg srpskog ustaše – Đorđo Žujović

Godinama smo slušali o hrvatskim ustašama, a nakon Drugog svetskog rata i  o crnogorskim ustašama. Međutim, 90-ih godina su se pojavile i srpske ustaše preko kojih su najgori međunarodni teroristi izvršili državni udar u Srbiji 5. oktobra 2000. godine, a koji i danas aktivno deluju u Srbiji. Dakle, postoje “srpske ustaše” i “najgore srpske ustaše”.

VIdeo: Kapetan Dragan i Đorđo Vujović na K1 / YouTube

Ako želite da se upoznate sa profilom “najgoreg srpskog ustaše” dovoljno je da pogledate gostovanje Đorđa Žujovića u emisiji “Uranak” na televiziji K1 u kojoj je gostovao i jedan od najvećih srpskih junaka svih vremena Dragan Vasiljković, poznatiji kao Kapetan Dragan. Mnogima nepoznat, Đorđo Žujović je bio visoki funkcioner stranke Čede Jovanovića, a danas Rasima Ljajića. 

Vrlo je korisno upoznati se sa činjenicom da postoje “najgore srpske ustaše” u Srbiji (i izvan nje) za slučaj da slučajno čovek naleti na nekog od njih, da se ne iznenadi, ne zaprepasti, ili da u naletu gađenja ili odvratnosti fizički ne nasrne na ovakve bolesne ljude, pa da zbog toga zaglavi u zatvoru. Pogledajte donju emisiju i pazite da ne padnete sa stolice dok budete gledali najgoru bolest koja može da zadesi čoveka.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJČITANIJE

Poželjno kopiranje i uzimanje sadržaja bez dozvole

Za sve informacije pišite nam na

office[at]i1info.net

Copyright © 2015 Flex Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

To Top