Srbija

Takozvani “doktor 357” – dr Stojanović pretio dr Jovani Stojković pritvorom i oduzimanjem licence

Doktor Aleksandar Stojanović, direktor doma zdravlja Palilula, je zapretio oduzimanjem licence dr Jovani Stojković i izneo je kako bi ljudi koji nisu za obaveznu vakcinaciju – da treba da budu u pritvoru na tabloidnoj televiziji Kurir.

Video: Duel dr Stojanović i dr Stojković / YouTube

Dr Stojanović nije hteo da odgovori na saopštenje ALIMS-a (Agencija za lekove i medicinska sredstva) u kom se lekari obaveštavaju da postoje opasnosti od vakcina koja je 26.03.2021. objavila da vakcinacija ne pomaže u suzbijanju virusa.

Pored toga je iznet podatak da zdravstveni radnici moraju da obrate pažnju na javljanje tromboze i trombocitopemije, o čemu bi trebali da obaveste i ljude koji primaju vakcine. Koje su potencijalne nuspojave. Naravno, o tome dr Aleksandar Stojanović nije hteo da odgovori.

Neverovatno je da jedan lekar je sve vreme koristio “ad hominem” argumente koji su lični napadi na ličnost dr Jovane Stojković i u argumentaciji su logičke greške.

Inače dr Aleksandar Stojanović je je poznat u medicinskim krugovima kao “doktor 357” zato što je njegova tarifa za zapošljavanje 3000-5000-7000 evra.

O tome ko je šta rekao – možete da prosudite sami na video snimku gore.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJČITANIJE

Poželjno kopiranje i uzimanje sadržaja bez dozvole

Za sve informacije pišite nam na

office[at]i1info.net

Copyright © 2015 Flex Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

To Top