Srbija

Twitter i Facebook ponovo cenzurišu dr Jovanu Stojković

Cenzura se nastavlja zato što dr Jovana Stojković iznosi podatke koji se ne dopadaju Big Tech ekipi koja radi u skladu sa Svetskom zdravstvenom organizacijom.

Foto: Dr Jovana Stojković / Twitter / Eskpres.net

Dr Jovana Stojković se već 5 godina aktivno bavi kao licenciran doktor – psihijatar protiv prisilne vakcinacije i neadekvatnih medicinskih mera koje se nasilno sprovode nad decom.

Kao majka i kao profesionalni medicinski radnik u više navrata je pokušala da roditeljima pruži zvanične informacije, citirajući naučne radove, zvanična obaveštenja i dopise iz inostranstva.

Na ovaj način bi roditelji bili informisani o štetnosti vakcinacije i njenim neželjenim dejstvima. Tako bi mogli adekvatno da donesu odluku da li žele ili ne svoje dete da vakcinišu. Pošto tu informaciju vam ne daju naši pedijatri, niti upozoravaju roditelje na bilo kakve ozbiljne nuspojave koje postoje od vakcina.

Ekspoze botova kojima se to ne dopada je uz aktivno prijavljivanje nateralo Twitter i Facebook da je ponovo cenzurišu. Oni bi više voleli da roditelji ne znaju šta se daje njihovoj deci i da na svaki način diskredituju zabrinute roditelje.

S tim što ovo nije prvi put da to Twitter radi. Takođe je obrisao i zataškavao informacije o problematičnoj vakcini i COVID-19 kada je predsednik Donald Tramp skretao pažnju na neregularnosti.

Za više informacija svakako možete zapratiti njen pokret Živim za Srbiju i pomoći donacijom da dr Jovana Stojković nastavi sa svojim radom.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJČITANIJE

Poželjno kopiranje i uzimanje sadržaja bez dozvole

Za sve informacije pišite nam na

office[at]i1info.net

Copyright © 2015 Flex Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

To Top