Crna Gora

Crnogorske ustaše pokušavaju da naprave nered na Cetinju

Trenutno na Cetinju dolazi do ogromnog broja incidenata koji crnogorske ustaše pokušavaju da naprave. U pitanju su sledbenici ideologije Slavka Perovića kojima smeta sve srpsko i koji dolaze u kolonama sa američkim i drugim zastavama.

Ove ekstemističke grupe protestuju protiv sutrašnjeg ustoličenja Mitropolita Joanikija u Cetinjskom manastiru. Pored toga vidimo policijskog komandira koji pozdravlja i deo policije koji “propušta” ove ekstremne grupe koje probijaju kordon.

Video: Crnogorske ustaše probijaju kordon policije / in4s
Video: Policija propušta crnogorske ustaše / In4s

Na snimku se jasno vidi i pozdrav koji možete videti i na slici dole.

Foto: Komandir se pozdravlja sa demostrantom / Bunt

Iako je policija objavila da nema okupljanja po kafićima, a vlasti pozivale na mir – predsednik Milo Đukanović je svojim izjavama da će tu biti 5. septembra na ustoličenju samo doprineo dodatnim nemirima i provokaciji.

Foto: Veselin Veljović / Pobjeda

Naravno, iz Brisela, EU i NATO, ovo niko ne osuđuje. Takođe prema nepotvrđenim još podacima portala IN4S – u toku je hapšenje Đukanovićevogo savetnika – Veselina Veljovića koji se smatra glavnim inspiratorom nereda u Crnoj Gori, zbog čega je među pristalicama DPS-a označen za „Komandanta“. On je takođe i bivši direktor Uprave policije, a pored njega saznajemo da je već uhapšen bivši pripadnik SAJ-a, Radoslav Lješković. Razlog hapšenja je – odbijanje izvršavanja naređenja da se smire nemiri.

Foto: Radoslav Lješković / In4s

Izvor: in4s.netClick to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJČITANIJE

Poželjno kopiranje i uzimanje sadržaja bez dozvole

Za sve informacije pišite nam na

office[at]i1info.net

Copyright © 2015 Flex Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

To Top