Srbija

Blic poziva na hapšenje i uklanjanje onih koji drugačije misle o vakcinama

Udarni propagandni tabloid – Blic, u narodu poznatiji i kao Bljuc zbog svojih ljigavih, beskrupuloznih i lažnih vesti koje u najboljem slučaju prenose poluistine je počeo da poziva na hapšenje svakog ko misli drugačije o vakcinama.

Foto: Blic uredništvo sa jednim od najopasnijih ljudi u Srbiji – Veselinom Simonovićem / Blic

Blic iza kog stoji švajcarsko-nemačka firma Ringier-Axel Springer je u više navrata napadala SPC, patriotske organizacije i svakog ko drugačije misli od njegovog globalističkog narativa.

Blic prenosi i propagira izjavu problematičnog lika pod imenom Saša Stevanović koji govori kako se kineske vlasti navodno obračunavaju sa onima koji drugačije misli. Citiramo:

“Ja sam imao sreću da se za vreme ove pandemije nađem u Kini, gde sam mogao da svedočim i onom najgorem kako se ponaša jedna vlada (kako je to bilo na početku pandemije), ali i onom najboljem (kako je uporavljala krizom od trenutka kada su shvatili da se ne može ovakvo sr*nje tek tako “metnuti pod tepih”.) Bilo je i ovde polupismenijh kenja*a i samozvanih sveznajućih proroka i mahaluških arlaukača koji su tvrdili da je NJIHOVO TELO NJIHOV HRAM, ali su im kineske vlasti ubrzo objasnile da je telo svakog njihovog sugrađanina takođe hram i da oni nemaju prava da svojim sebičlukom ogade taj hram.

U prevodu nemate pravo da radite sa svojim telom šta hoćete i zbog toga bićete krivično gonjeni. Mi razumemo da bi se Blic obračunao sa svakim ko ne misli kao oni isto ovako i mnoge ljude likvidirao da može.

Do tada možemo samo da izveštavamo kakve Blic nastavlja bljuvotine da objavljuje.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJČITANIJE

Poželjno kopiranje i uzimanje sadržaja bez dozvole

Za sve informacije pišite nam na

office[at]i1info.net

Copyright © 2015 Flex Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

To Top