Srbija

Vučić: Rečeno mi je iz EU da Srbija mora biti ponizna – neće moći

Predsednik Srbije izjavio, povodom uspeha Srbije tokom korona krize i pomoći drugim zemljama, da mu je rečeno da niko ne želi da gleda izuzetno snažnu Srbiju.

“I to nisu krili, to su mi u lice rekli važni predstavnici velikih sila. To hoću da ljudi u Srbiji znaju”, rekao je Aleksandar Vučić, dodajući da ne može da otkrije izvor.

Podsetio je da je Srbija poslala pomoć Italiji u vrednosti od 10 miliona evra i da su tada u EU to doživeli to kao politički udarac, a ne kao solidarnost.

Foto: EPA-EFE/ Andrej Cukić / B92.net

Dodaje da je video i kako su u Evropi u pojedinim zemljama falsifikovali podatke o privrednom rastu za treći kvartal samo da Srbija ne bi imala najveći stopu rasta.

On je sinoć tokom gostovanja na TV Hepi rekao i da je protiv Srbije vođen specijalni rat samo da ne bi bila jaka i naglasio da ga je vodila najmanje jedna strana obaveštajna služba, zajedno sa ovdašnjim “moralno malim ljudima koji su mislili da će sebi da obezbedi više moći i novca”.

Prema našim saznanjima EU Centar u Beogradu koji predstavlja Evropsku Uniju je u više navrata falsifikovao vesti za razne “proevropske” portale kao što su Danas, Blic, Nova S i N1 tako što je preko određenih marketing agencija skidao slike sa Shutterstock-a i prikazivao ih kao da šalju pomoć Srbiji. A zapravo je bilo sve suprotno.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJČITANIJE

Poželjno kopiranje i uzimanje sadržaja bez dozvole

Za sve informacije pišite nam na

office[at]i1info.net

Copyright © 2015 Flex Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

To Top