Srbija

“Evropska” TV Nova S naziva predsednika Srbije “džukelom”, “đubretom”, “čudovištem” i psuje mu majku

Prava slika Evropske Unije i Novog svetskog poretka u Srbiji jesu nemačko-švajcarski dnevni list “Blic” i televizija Nova S, koje se utrkuju ko će biti pokvareniji, vulgarniji, bezobzirniji, lažljiviji – jednom rečju “evropski”. U nedavnoj emisiji “Dobar, loš, zao” koja se emituje na TV Nova S , koju vode dva poznata uličara i promotera nemorala i narkomanije – Dragan Kulačin i Marko Vidojković, čuli smo neverovatne kvalifikacije za predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Foto: Podcast DLZ / Nova S

Naime, Marko Vidojković, poznati promoter nemorala i narkomanije, kome je svaka druga reč na televiziji psovka, koji mrtav ozbiljan kaže kako bi halucinogenu drogu LSD trebalo sipati u vodovod… taj ludak, umesto da se pošalje na lečenje, na televiziji kaže kako predsednik Srbije je “džukela”, “đubre”, “čudovište”, da “uništava” i “ubija” ljude, i na kraju mu psuje majku rečima “majke mu ga…”.

Foto: Marko Vidojković / Facebook

Kako to da se nijedno novinarsko udruženje ne oglasi posle ovakvih skandaloznih uvreda,  bljuvotina i optužbi koje se izgovaraju na televiziji koja se nalazi kao kanal broj 1 na mrežama kao što su Total TV i SBB? Da li tužilaštvo sme da reaguje.

Naravno da niko ne sme da reaguje, ako znamo ko stoji iza televizije Nova S i ko su njeni vlasnici i urednici. Vlasnik pomenute televizije je čovek koji je poreklom iz Srbije, Dragan Šolak, koji se preselio na Maltu (da li zato što je Malta država kojom vladaju “Malteški vitezovi” – jedno od najozloglašenijih jezuitski tajnih društava, koje je pod kontrolom rimokatoličke crkve – ili ono kontroliše istu).

Foto: Veselin Simonović / Zoran Lončarević/Nova.rs

 Ako znamo da je glavni urednik TV Nova S, bivši (a verovatno iz senke i sadašnji) glavni urednik “Blica” Veselin Simonović, onda je jasno kakvu politiku i sistem vrednosti promoviše ova televizija, i ko stoji iza nje – EU i NATO.

I kao što su šiptarski teroristi terorisali Srbe na Kosovi devedesetih godina i čekala se reakcija srpske policije da se Srbi optuže za “genocid nad nevinim šištarskim narodom”, tako se i danas ne biraju sredstva da se napada predsednik Srbije i svi koji su njemu bliski i koji ga podržavaju (prema izborima više od polovine ljudi u Srbiji). A onda, ako se predsednik Srbije usudi da se brani, to će od strane međunarodnih terorista (čitaj EU i NATO) biti proglašen za “nasilnika”, “genocidaša”, “teroristu”, čija država treba biti bombardovana da bi se “pravi evropljani”, kao što su Marko Vidojković i ostali šljam, instalirali na najvažnije funkcije države i uspostavljali “evropske (satanske) vrednosti”.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJČITANIJE

Poželjno kopiranje i uzimanje sadržaja bez dozvole

Za sve informacije pišite nam na

office[at]i1info.net

Copyright © 2015 Flex Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

To Top