Srbija

Goran Šarić razotkrio: Slučaj zlostavljane glumice i medijski linč SPC i Srbije!

Već danima je glavna vest ne samo u Srbiji nego i u regiji učitelj glume osumnjičen da je zlostavljao svoje učenike. Kao da svet šou biznisa i mode nije svet droge, alkohola, seksa i zlostavljanja. Medijima poput N1 i NovaS puna su usta morala.

Odmah su sastavili stručni autošovinistički konzilij. Toliko su predvidljivi u svojoj mržnji, da to više nije toliko degutantno koliko postaje dosadno. Stalno iste fraze: „Srbi su najgori“, „samo u zemlji Srbiji“, „Srbi su krivi za sve“. Srđan Dragojević kaže da srpsko društvo počiva na silovanju. I nije svestan koliko je u pravu, koliko nas on i mediji koji mu daju prostor siluju sa autošovinizmom.

Foto: Webtribune.rs/ Goran Šarić

Ne postoji negativna pojava u društvu za koju NovaS ne bi okrivila Srbe i SPC. Ako neko ne stane pešaku, NovaS će napisati: „Vozač koji nije stao na pešačkom prelazu imao brojanicu na retrovizoru.“ I umesto da izveštavaju o konkretnom slučaju zlostavljanja, NovaS i N1 koriste ga da bi za seksualno zlostavljanje okrivili srpsko društvo i svetosavlje.

Notorna Brankica Stanković ističe da je taj učitelj glume čitao oče naš pa silovao. NovaS to odmah stavlja u naslov. A što nije istaknula da je nosio Paciotti cipele i silovao? Ili čitao Williama Shakespearea i silovao? Ili odlazio u Američku ambasadu i silovao?

Ljudi većinu odluka ne donose na svesnoj razini nego na podsvesnoj. Na zapadu postoje instituti koji se već desetljećima bave društvenim inžinjeringom. To što radi NovaS je programiranje, usađivanje ideja duboko u podsvest ljudi.

Kad uporedim N1 Hrvatska i N1 Srbija nalazimo da na N1 Hrvatska normalno gostuju desničari, konzervativci, nacionalisti, suverenisti, pa čak i deklarirani ustaše. Na N1 Srbija je nemoguće da gostuju srpski suverenisti ili ne daj Bože intelektualci patriotske orijentacije.

N1 Hrvatska prikaže celu emisiju sa Miroslavom Škorom o njegovoj pevačkoj karijeri, iako je Škoro vođa desnice u Hrvatskoj, iako je pevao „Opet će se gusta magla spustiti“ što je stih koji direktno aludira na ustašku pesmu „Spustila se gusta magla“. Zamislite da Baja Mali Knindža sat vremena gostuje na N1 Srbija. Interesantno je da su za uređivačku politiku N1 hrvatski nacionalisti poželjni gosti, a srpski su strogo zabranjeni.

N1 posluje u Srbiji sa milionskim gubicima. Zašto bi neko sa zapada imao televiziju u Srbiji koja mu je rupa bez dna, od koje ne da nema profit, nego ima samo gubitke? Iza svakom medija stoji kapital. Iza svakog kapitala stoji ideologija. Koja ideologija stoji iza N1 i NoveS?

Zašto neko sa zapada plaća voditelja da dovlači Dragojevića i Karanovićku kako bi optuživali srpsko društvo što je učitelj glume maltretirao svoje učenike? Kako se nisu setili da zlostavljanje dece povežu sa Vatikanom koji je od 2001. do 2010. analizirao 3 000 slučajeva seksualnog zlostavljanja dece od strane katoličkih sveštenika?

Mene ne zanimaju zlostavljanja po školama glume. Time neka se bave policija i sudstvo, zanimaju me silovanja srpskog društva preko medija i zanima me zašto se niko u Srbiji time ne bavi?

Izvor: Srbin.info

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJČITANIJE

Poželjno kopiranje i uzimanje sadržaja bez dozvole

Za sve informacije pišite nam na

office[at]i1info.net

Copyright © 2015 Flex Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

To Top