Srbija

Gradonačelnica Niša član Malteških vitezova?

Gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski je po svemu sudeći član organizacije “Malteški vitezovi”, čemu u prilog idu i fotografije koje su se pojavile na društvenim mrežama.

Za one koij ne znaju, “Malteški vitezovi” su tajno društvo rimokatoličke crkve, odnosno crkvene “armije” koja se zove “jezuiti”.

Jezuiti su bili zabranjivani u skoro svim zemljama sveta zbog izazivanja ustanaka protiv država i vlada, i subverzivnog delovanja (pogledati knjigu Edmonda Parisa “Tajna istorija jezuita”).

Pored Malteških vitezova, jezuiti imaju i druga tajna društva, kao što su “Opus Dei”, “Vitezovi Kolumba” i dr. Aktuelni papa Franja je prvi jezuita u istoriji rimske crkve koji je postao papa. Da li to znači da je ova zabranjivana organizacija preuzela rimsku crkvu – sami procenite.

A za nas još važnije pitanje: Otkud gradonačelnica Niša Dragana Soritovski u Malteškim vitezovima?

Naime, na Tviteru su objavljene fotografije Sotirovski koja je odevena u tradicionalnu odoru Malteških vitezova, dok kleči pred čovekom koji je mačem dodiruje po glavi.

Foto: Twitter/Jelena Miloševic/@JelMilosevic

Odora i znak na njoj, lako je utvrditi običnom pretragom na internetu, potpuno su isti kao simboli Malteških vitezova.

Drugi Tviteraš postavio je zatim još jednu fotografiju Sotirovske u grupi ljudi, obučenih u iste odore, uz tvrdnju da se među njima nalazi i suprug gradonačelnice Niša.

Foto: Twitter/Ma Barker/@kosamdasam

“Sa suprugom Nikolom… 2.mart”, piše u komentaru uz fotografiju.

Inače, Dragana Sotirovski novoizabrana je gradonačelnica Niša, a na ovo mesto došla je nakon što se godinama nalazila na mestu načelnice Nišavskog okruga.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJČITANIJE

Poželjno kopiranje i uzimanje sadržaja bez dozvole

Za sve informacije pišite nam na

office[at]i1info.net

Copyright © 2015 Flex Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

To Top