Crna Gora

Dritan Abazović: U poslednje vreme jedva uspevam da se odbranim od žena

“Ne znam šta se ovo dešava, ali od izbora 30. avgusta ne stižem da se javim svim novinarima koji zovu, koliko sam tražen. Izgleda da je to uticalo i na lepši pol, pa poslednjih nekoliko nedelja jedva uspevam da se odbranim od žena gde god da se pojavim” sa osmehom kaže Dritan Abazović, lider Građanskog pokreta URA, koji osim što je najpopularniji političar u Crnoj Gori, čini se da je i jedan od omiljenih neženja, ne samo u ovoj primorskoj zemlji, već i u celom regionu.

Svojim obrazovanjem, manirima, odmerenošću, britkim jezikom, ali i originalnim izgledom, Dritan Abazović od 30. avgusta osvaja medijski prostor širom Balkana, ali i pripadnice lepšeg pola, koje ne odolevaju njegovom šarmu.

Foto: Printscreen/YouTube/Crno na bijelo

Sloboda nema cenu

Osim što je ambiciozan i uspešan političar, Abazović je i mlad čovek, koji pokušava da uskladi privatan život sa brojnim obavezama koje nosi posao kojim se bavi. Od silnih obaveza koje ima, kaže da nema vremena za emotivnu vezu, ali dodaje i da “sloboda nema cenu”.

“U poslednje vreme stalno me pitaju – imam li devojku? Kad kažem da nemam, ne veruju mi. Ljudi ne shvataju da za mene sloboda nema cenu, a trenutno imam i previše posla koji mi oduzima svaki trenutak, nema pauze” kaže Abazović.

“Ne znam da li zato što su čule da sam slobodan ili ih privlače političari, ali od kako je krenulo ovo medijsko promovisanje moje ličnosti, od kako me svuda ima, žene me bukvalno saleću, ne mogu da se odbranim.

Sviđa mi se što mogu da se našalim sa njima, normalan sam čovek i nisam neki matorac, imam energije za sve, ništa ne brinite. Kažu da sam vatren, tako da je možda to ono što ih privlači” kroz osmeh nam je ispričao Dritan svoje “slatke muke”.

Od “italijanke” do “dritanke”

Naime, internetom, društvenim mrežama, tokom poslednjih nekoliko nedelja kruže snimci, gifovi, čak i stikeri sa likom Dritana Abazovića, a njemu je sve to krajnje simpatično.

“Najviše mi se sviđa šala na račun frizure. To su smislili Nikšićani. Ranije se dešavalo da neko uđe u frizerski salon, pa kaže: ‘Ošišajte me na italijanku’, a sad kod frizera traže, ni manje ni više, nego ‘dritanku’. Oduševljen sam!” iskren je Dritan, a frizuru, koja mu je zaštitni znak, ne planira da menja.

Podsetimo, posle izbora u Crnoj Gori 30. avgusta, Građanski pokret URA, na čijem je čelu Abazović, je zajedno sa dve koalicije “Za budućnost Crne Gore” Zdravka Krivokapića i “Mir je naša nacija” Alekse Bečića, srušio Mila Đukanovća i DPS, posle 30 godina na vlasti.

Od tada je jedno od gorućih pitanja – funkcija, koja će pripasti Dritanu Abazoviću, koji je zbog podele resora, ali i rešavanja problema Zakona o slobodi veroispovesti, bio više puta na udaru neistomišljenika iz udruženih koalicija.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJČITANIJE

Poželjno kopiranje i uzimanje sadržaja bez dozvole

Za sve informacije pišite nam na

office[at]i1info.net

Copyright © 2015 Flex Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

To Top