Srbija

“Beogradski uličari” (Beogradski sindikat) ponovo pozivaju na državni udar!

Grupa beogradskih uličara, koja sebe naziva “Beogradski sindikat”, objavila je novu pesmu i spot “Izvini Srbijo” u kojoj poziva na novi državni udar. 

Foto: Beogradski sindikat / Novosti

Prosečni poznavaoci članova ove uličarske bande odlično znaju da su skoro svi od njih narkomani i neradnici. Poznate su njihove slike ispred bioskopa “Partizan” koji je godinama (a možda još uvek) bio najpoznatiji bioskop u kojem se emituju porno filmovi, kao i druge odvratne pesme u kojima se promoviše razbojništvo, narkomanija i nemoral (pogledati njihove pesme “Alal vera” i dr).

Lažni patriotski portali, kao što je “srbin.info” (čitaj “retard.info“) i dr, oduševljeno su dočekali i izreklamirali smeće od nove pesme “Beogradskih uličara”. 

Kao i mnoge prethodne pesme ovih beogradskih uličara, krivica za moralni sunovrat društva nije na narodu koji trči, hrli i obožava sve oblike nemorala i destrukcije, nego na vlasti koja kupuje mir čineći određene ustupke međunarodnim teroristima koji nasilno nameću demokratiju (samouništenje).

Umesto da pozivaju narod da se okrene moralu i zdravom životu, i da prestanu da prebacuju krivicu na druge za svoj moralni otpad, oni pozivaju na ustanak i rušenje vlasti, kao da će to promeniti stanje u društvu.

Kao da ne znaju šta se desilo nakon 27. marta 1941. i 5. oktobra 2000. I još za svoje skaradne pesme dobijaju crkvena odlikovanja od crkvenih velikodostojnika koji su učestvovali (i još uvek učestvuju) u rušenju države i nasilnom smenjivanju vlasti. Beda.

Kako nezvanično saznajemo “Džukački sindikat” kako oni sebe nazivaju ima zaštitu iz vrha jer je otac jednom od članova vojno lice na visokom položaju. U suprotnom oni bi odavno odgovarali za ovakav napad na državu.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJČITANIJE

Poželjno kopiranje i uzimanje sadržaja bez dozvole

Za sve informacije pišite nam na

office[at]i1info.net

Copyright © 2015 Flex Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

To Top