Sodom

Otišla kod “dečka”, nestala i na kraju završila na intenzivnoj u teškom stanju

Milica Grbić (25) iz Batajnice je preksinoć javila oko 22 sata da ide kod “dečka” u naselje Progar. Nakon toga je nestala.

Foto: Snežana Krstić, Privatna arhiva / Ras Srbija

U Srbiji imamo sve više slučajeva mladih devojaka koje nestaju pod čudnim okolnostima. Neki slučajevi se na kraju rešavaju srećno, a neki tragično kao u slučaju Tijanu Jurić.

Njena porodica nažalost ne misli da joj je naudio bivši dečko.

Sestra Milice Grbić je izjavila da ona misli da njen bivši dečko, kog je prijavila za nasilje, nema veze sa njenim nestankom, tu informaciju potvrdio je i Miličin otac.

Inače, protiv njenog bivšeg dečka iz Surčina, N.M. (32), podneta je ranije prekršajna prijava zbog sumnje da ju je zlostavljao i mučio. Policija je nakon prijave nestanka Milice obavila razgovor sa N. M. na njegovoj adresi u Progaru, a on je tom prilikom izjavio da se nije ni video ni čuo sa Milicom još od juna ove godine.

– Ona je imala problem sa tim njenim bivšim momkom, ali ne verujemo da je on sada mogao da joj naudi, on čeka suđenje jer ga je ona prijavila. Mislim da je on samo jak na rečima kada joj je slao te poruke, ali da joj nije naudio. Međutim to opet ne znam dok mi ona ne kaže šta se desilo – priča njen otac.

Podsećanja radi, Milica je poslednji put viđena u naselju Šangaj u Batajnici gde inače i stanuje, gde ju je otac video u prodavnici. Prema navodima svedoka, ona je okvirno oko 20 sati viđena u centru Batajnice u društvu dva muškarca kod kioska brze hrane. Svedoci su istakli i da ju je jedan od njih grlio.

Njena sestra rekla je za “Blic”, da su joj doktori nakon Miličinog pronalaska rekli da je ona u veoma lošem stanju, da je čak razmišljala o samoubistvu i obilazila manastire.

– Milica je navodno rekla da je za to vreme dok smo je tražili obilazila manastire i razmišljala da li da izvrši samoubistvo – ispričala je M. ranije danas za “Blic”

Izvor: Blic

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJČITANIJE

Poželjno kopiranje i uzimanje sadržaja bez dozvole

Za sve informacije pišite nam na

office[at]i1info.net

Copyright © 2015 Flex Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

To Top