Srbija

“Nova S” objavila ko su im najveći neprijatelji, posle predsednika i Vlade Srbije

Nova S uz N1 koji je u partnerstvu okupatorskog CNN-a nastavlja da napada redom sve neistomišljenike.

U poslednjem članku ovde, popisali su ko su sve njihovi neprijatelji i na navodno “ironičan” način su predstavili tekst “Kako bi trebalo da izgleda vlada Srbije” – pa ćemo se mi osvrnuti na neke od njih pojedinačno u ovom tekstu.

Pre svega, ne postoje savršeni ljudi, i zato treba ljude deliti na one koji rade nešto pametno i oni koji ništa ne rade pametno kao što su to novinari Nova S, N1, IDJTV i njihovi partneri kao što je to CNN koji su otvoreno pozivali na bombarovanje Srbije još krajem 90ih.

Predsednik Vučić je 5. oktobra objavio da će nova vlada imati dva nova resorsa: ministarstvo za ljudska prava, ravnopravnost polova i društveni dijalog, te ministarstvo za brigu o porodici, deci i demografiji.

Nova S kaže da su ovo njeni najveći protivnici. Prvi na tapetu je:

1. Milutin Jeličić Jutka – koga Nova S kandiduje za ministarstvo za ljudska prava, ravnopravnost polova i društveni dijalog.

Milutin Jeličić Jutka Foto: N1 (arhiva)

Milutin Jeličić Jutka je osuđen na 3 meseca zatvora zato što je slao neprimerene poruke zaposlenoj ženi. Iako ta gospođa nije nikada htela da blokira njegov broj, već je nastavila da mu baca mamac – Jutka je u medijima satanizovan i razvlačen kao najgori kriminalac.

Podsećanja radi, postoji na desetine hiljada muškaraca koji šalju neke neprimerene poruke ženama. Zato se i koristi opcija “block” kako ne biste primali sadržaj koji ne želite. Mi to ne opravdavamo, ali u demokratiji je to dozvoljeno. Kada bismo svakog muškarca osudili koji je slao neprimerene poruke, naši zatvori ne bi mogli da prime tu količinu muškaraca, a Jutka sigurno nije jedini slučaj.

Ovo što je Jutka možda slao samo se koristi kao jasan politički napad na Vladu. Poznato je da se politički protivnici ucenjuju nekim svojim neprimerenim radnjama. O tome su često govorili razni agenti obaveštajnih službi, pre svega FBI.

2. Željko Mitrović – ministarstvo za brigu o porodici, deci i demografiji

Foto: Željko Mitrović – Nadlanu

Nova S optužuje Željka Mitrovića i kaže (citiramo): “da bi moglo da mu pripadne ministarstvo za brigu o porodici, deci i demografiji. (Pošto) Brine o svojoj deci kao malo koji roditelj u Srbiji. Toliko da mu sin za gaženje 17-godišnje Andree Bojanić dobije 11 meseci kućnog pritvora i zabranu upravljanja vozilima B kategorije u trajanju od godinu dana.”

Zvanično sud je utvrdio da Andrea Bojanić je prelazila na crveno tokom tog incidenta u kom je sudelovao njegov sin. Naravno da momak treba biti sankcionisan za neprimerenu vožnju, ali ako neko prelazi ulicu na crveno svetlo – onda rizikuje svoj život. Na kraju krajeva njega napada Nova S za nešto što je njegov sin uradio.

Tom logikom ne vidimo što nisu napadali toliko oca Nenada Ilića, čiji je sin Bogdan Ilić, poznatiji kao BakaPrase koji je optužen za pedofiliju i opštenje sa maloletnicom? Nisu jer otac Nenad Ilić takođe napada vlast.

Ako će novinari Nove S da budu objektivni onda bi bilo lepo da objave i koliko je Željko Mitrović donirao za decu iz Zvečanske i u više navrata decu pomagao slanjem na more, novčano za zdravlje, da im se kupe igračke, sveske i drugi pribor za školu.

Normalno, to nećete nikada čuti. Iako se ni mi ne slažemo sa onim što Pink kao medij većinski emituje, niti mislimo da je Željko Mitrović bezgrešan čovek. Na Pinku barem nekad nešto pametno može i da se vidi, dok na Novi S skoro ništa.

3. Dr Jovana Stojković – Ministarka zdravlja

Foto: Dr Jovana Stojković – Nova.rs

Nova S ironično smatra da dr Jovana Stojković treba da bude ministarka zdravlja i proziva je jer se “navodno bavi sumanutim teorijama” i “preispituje nauku”. Šteta što ne znaju, da nauka se redovno bavi sumanutim teorijama od “teorije struna” pa do toga da je sa druge planete došao život. Uz to jedan od osnovnih postulata nauke je da ima svoj stav koji ga stalno usavršava i preispituje.

Dr Jovana Stojković je preispitala problem vakcina i jasno objasnila u gostovanju na RTS uz dr Dariju Kisić Tepačević, nakon koje su joj zabranili 3 godina skoro gostovanja na televizijama sa nacionalnom frekvencom. Sada nam je ministarka dr Darija koja je u više momenata sa svojim kriznim štabom iznosila kontradiktorne mere zaštite (prvo su rekli da maske ne pomažu, pa onda da pomažu, a zatim i da mlade ne napada corona virus, pa da onda sve napada itd).

Uz to je zanimljivo da dr Darija gostuje u masonskom Rotari klubu koji je poznato udruženje biznismena – sektaša. Dr Jovana Stojković je jedna od retkih, akreditovanih lekara koja pokušava da zaštiti decu i time porodice koje su u više slučajeva bile oštećene od vakcine, dok dr Darija zapravo radi ono što joj nalaže svetska zdravstvena organizacija.

Foto: Miroljub Petrović / NEWS1 Sonja Spasić

4. Miroljub Petrović – ministar bez portfelja, zadužen za demografiju i populacionu politiku

Dr Miroljub Petrović je najveći sigurno žulj prozapadnim medijima, pa tako i Novi S. Njima smeta to što govori o moralu, jakim porodicama i da ljudi budu nezavisni od sistema.

Zanimljivo je da je Miroljub takođe diskreditovan iako je čovek završio akreditovan geološki fakultet u Beogradu i akreditovan univerzitet Aleksandar Joan Kuza u Rumuniji sa najvišim pohvalama na temu povezivanja “nauke i religije” uz “cum laude” tj. najveće akademske pohvale. S tim što dr Miroljub Petrović je u više navrata govorio da njega zanima teokratija, a ne ministarsko mesto u demokratiji. Šteta što novinari Nove S vrlo površno pišu o ljudima koji im smetaju. Barem da se malo potrude.

Foto: Pavle Bihali – Facebook

5. Pavle Bihali – ministar policije

Pavle Bihali iz organizacije Levijatan koja je spasila i oporavila stotine maltretiranih i zlostavljanih životinja je takođe trn u oku novinarima Nove S. Njihova najveća zamerka što Pavle ne izgleda kao klasičan političar, koji ima tetovaže i koji nema dlake na jeziku kada ga prozapadni, okupatorski mediji prozivaju. Takođe Pavle Bihali je inicirao aktivnu borbu protiv pedofilije i sekti.

Nova S je napravila ceo spisak, a mi se bavili samo o nekim. Ceo spisak možete pogledati ovde ponovo.

1 Comment

1 Comment

  1. Divna says:

    Kakvi satanisti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJČITANIJE

Poželjno kopiranje i uzimanje sadržaja bez dozvole

Za sve informacije pišite nam na

office[at]i1info.net

Copyright © 2015 Flex Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

To Top