Srbija

Održan mini skup izdajnika i kvazi-intelektualaca

U hotelu “Admiral” u Budvi ovih dana je održan mini skup “admirala” izdaje i lažnog intelektualizma sa ciljem “spasavanja srpskog naroda”.

Foto (sa leva na desno): Vuk Jeremić, Miodrag Daka Davidović, Milo Lompar i Dejan Mirović / Srbin.info

Na skupu su učestvovali:

Vuk Jeremić – čovek koji se istakao svojim “patriotizmom” kao ministar spoljnih poslova Srbije u vreme vladavine DOS-a, kada je učestvovao u isporučivanju srpskih “ratnih zločinaca” Haškom tribunalu, odbijao da pruži bilo kakvu pomoć “ratnom zločincu” Kapetanu Draganu i dr, zbog čega je odlikovan visokim zvanjem u UN.

Miodrag Daka Davidović – poznati “biznismen” koji se godinama bavi poslovima koje imaju samo privilegovani (čitaj “korumpirani”) kao što su veliki građevinski poslovi, prodaja naftnih derivata i proizvodnja alkohola (Daka brine o zdravlju nacije jer je alkohol u malom količinama lekovit, kako kažu “stručnjaci”). Daka je postao poznat na političkoj sceni kada je (bez ijednog dokaza) optužio predsednika Srbije Aleksandra Vučića za neuspešni atentat na njega u hotelu “Kraun Plaza”. Poznat je po tome što svoju savest “pere” davanjem dobrotvornih priloga crkvi.

Milo Lompar i Dejan Mirović – “profesori” na ateističkim univerzitetima koji su se u životu istakli pisanjem “stručnih” radova i knjiga, a žive na grbači države od koje primaju platu kao “profesori”, poznati po kritikovanju svega, svačega i svakoga u državi. 

Kao što se na priloženoj slici vidi, ovi “stručnjaci”, “biznismeni” (Daka vredi za trojicu) i izdajnici (Vuk vredi za desetoricu) “uživaju” u evropskoj trpezi koju žele svima nama. Na velikim tanjirima koji su ispred njih, može se videti jedna kašika neke “vrhunski pripremljene hrane” prema europskim receptima, a po dvojica dele jedan tanjir salate, koja je takođe na velikom tanjiru, u maloj količini. To je poruka Srbima iz EU – da treba da stežu kaiš, da više rade, a manje jedu (pa će na kraju da prođu kao cigansko magare*).

Ogrejaće i nama uskoro sunce sa ovakvim ujedinjenim “intelektualcima”. Samo još da im se priključi Naser Orić.

* Priča o ciganskom magaretu: Imao Ciga magare koje je želeo da nauči da ne jede (da ne bi imao troškove oko magareta). I kaže Ciga: “Magare nije jelo nekoliko dana i taman kad sam ga naučio da jede, ono crče.”

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJČITANIJE

Poželjno kopiranje i uzimanje sadržaja bez dozvole

Za sve informacije pišite nam na

office[at]i1info.net

Copyright © 2015 Flex Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

To Top