Srbija

“Opasni” Vidojković preti Šapiću

Predsednik opštine Novi Beograd i potpredsednik glavnog odbora SNS Aleksandar Šapić, ne tako davno, pretio je novinaru Nenadu Kulačinu da će mu “iščupati srce na ulici”. Njegov kolega u emisiji “Dobar, loš, zao” na TV Nova Marko Vidojković sada je Šapiću poručio – budeš li nas napao, plakaćeš kao da je 9. mart i 5. oktobar zajedno.

Video: Marko Vidojković preti Aleksandru Šapiću / Twitter

– Ako ti se ne sviđa nešto što je neko rekao, ako imaš malo mozga, reći ćeš i ti njemu nešto drugo što se njemu neće svideti. Ili ćeš nešto uraditi, ali nećeš nikoga tući. I ti i ja Šapiću znamo da sam te ja od 25 minuta našeg razgovora, 20 minuta ubeđivao da mi nećeš nikoga napasti fizički i ti to nisi hteo. Nisi želeo. Zašto? Zato što si jedan primitivni kromanjonac koji ne razume – rekao je Vidojković


On je Šapiću poručio i da pročita jednu knjigu koja se zove Ustav i prava građana, a uče je i srednjoškolci.

– To pročitaj da vidiš malo koja su tvoja, a i naša prava. Pročitaj koja su novinarska prava. Da li si ti svestan konjino da fizički pretiš, da si izvršio krivično delo ugrožavanja sigurnosti, teži oblik. Tako što pretiš da ćeš da vadiš sve organe Kulačinu i meni. U tom težem obliku smo, u istom nivou i predsednik i premijerka i poslanici i Kulačin i ja, odnosno novinari. Ali ne ti đubretaru da bi nam pretio.

– Slušaj, budeš li nam prišao, i vi isto građani pošto vidite da ova banda ne veruje u zakone.. on je našao na nacionalnoj frekvenciji da fizički preti nama. Niko ga ne je*be dva posto. Je li ga policija zvala, tužilaštvo? Imaš predsednika opštine Novi Beograd koji preti vađenjem unutrašnjih organa tebi i meni zato što je umislio da smo rekli nešto što nismo rekli. Dakle brate, budemo li se negde sreli, budeš li me napao – plakaćeš kao da je 9. mart i 5. oktobar zajedno – poručio je Vidojković.

Izvor: Srbin.info

1 Comment

1 Comment

  1. Gradimir says:

    Ovog treba išibati kao magarca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJČITANIJE

Poželjno kopiranje i uzimanje sadržaja bez dozvole

Za sve informacije pišite nam na

office[at]i1info.net

Copyright © 2015 Flex Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

To Top