Srbija

Najviše mladih vakcinisano u beogradskim opštinama gde pobeđuje opozicija

U Beogradu je do sada vakcinisano 53,4 odsto građana, što je više od 742.000, a revakcinisano 51,4 odsto ili više od 715.000 ljudi, dok je u populaciji od 18 do 30 godina vakcinisano 23,6 odsto, izjavila je gradska sekretarka za socijalnu zaštitu Nataša Stanisavljević.

Foto: Vakcinacija mladih / Unsplash

Ona je navela da se najbolji rezultati u vakcinisanju mladih beleže u opštinama Vračar, Stari grad i Savski venac gde je, kako je precizirala, u populaciji od 18 do 30 godina vakcinisano skoro 40 odsto. Inače to su ujedno i opštine gde su najjače opozicione demokratske struje.

Kada je reč o starijim sugrađanima, navela je da je srpskoj prestonici vakcinisano skoro 82 odsto te populacije, dok je u opštinama Stari grad i Savski venac vakcinisano skoro 93 odsto građana preko 65 godina. U tim opštinama takođe najviše je domintatna opozicija.

Zaključak je jednostavan – tamo gde je demokratska opozicija, tu je najviše problematičnih ljudi koji misle da je vakcina dobra ili koji uopšte ništa ne znaju o vakcinama.

Zato za detaljno informisanje o vakcinama kao novom genocidu možete pročitati u knjizi Vensa Ferela “Vakcina – novi genocid”.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJČITANIJE

Poželjno kopiranje i uzimanje sadržaja bez dozvole

Za sve informacije pišite nam na

office[at]i1info.net

Copyright © 2015 Flex Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

To Top