Srbija

ODVRATNO: Mirjana Karanović glumi Daru iz Jasenovca u seriji

Režiser filma “Dara iz Jasenovca” najavio je snimanje serije, koja će biti nastavak filma “Dara iz Jasenovca”, a radnja serije će pokrivati događaje 50 godina nakon Drugog svetskog rata, kada je nacizam u Hrvatskoj eksplodirao za vreme Franje Tuđmana i kada se desila “Zadarska kristalna noć” u kojoj su spaljivane radnje i kuće Srba u Zadru.

Foto: Mirjana Karanović kao antisrpska glumica glumi jednu od najvećih srpskih uloga / JDP

Serija počinje da se snima u oktobru, na lokalitetima u Baru i Tivtu. U seriji se pojavljuje Dara – devojčica koja je preživela Jasenovac, ali sada 50 godina starija. I verovali ili ne, nju bi trebalo da glumi Mirjana Karanović!

Za izbor glumice koja igra Daru posle 50 godina, Mirjane Karanović, reditelj Predrag Gaga Antonijević kaže da je – prirodan.

„Presrećan sam zbog toga, Mira je genijalna glumica, mi smo dugogodišnji i saradnici i prijatelji i moram da priznam da ne znam ko bi to drugi bolje od Mire odigrao. Sa nestrpljenjem očekujem snimanje.“

Podsetićemo da je Mirjana Karanović postala poznata po svojim anti-srpskim stavovima koji su premašili najgore ponašanje najvećih srpskih dželata. Naročito se “proslavila” po glavnoj ulozi u odvratnom firmu “Grbavica” (koji je dobio brojna međunarodna priznanja i druga polna obolenja) u kojem glumi muslimanku koja je navodno silovana od strane “srbo-ćetnika” i rodila devojčicu, kojoj nezna kako da objasni da je “ćetnićko kopile”.

Prirodno bi bilo ne samo da Mirjana Karanović ne dobije ulogu u pomenutoj seriji, nego i da se reditelj Antonijević povuče sa mesta reditelja ove serije pošto se usudio da ovom čudovištu od žene da glavnu ulogu u seriji i nakiti je najlepšim komplimentima.

Izvor: In4s

1 Comment

1 Comment

  1. Ја says:

    Е мој Гаго, због твог избора серију нећу гледати. Заиста одвратно

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJČITANIJE

Poželjno kopiranje i uzimanje sadržaja bez dozvole

Za sve informacije pišite nam na

office[at]i1info.net

Copyright © 2015 Flex Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

To Top