Srbija

Sin Peđe Stojakovića ide u jezuitsku školu i igra za jezuitski tim

Jedna od najproblematičinijih frakcija katoličke crkve – jezuiti su govorili još davno “Dajte nam dete do 7 godine i daću daćemo vam čoveka”. Katoličko-jezuitske škole uzimaju primat u Americi kao najbolje, a na to nisu ravnodušni ni najimućniji ljudi.

Foto: Predrag Stojaković i njegov sin Andrej Stojaković / 247SPORT / RAS KOMBO

Tako je Peđa Stojaković, jedan od naših najpoznatijih košarkaša koji je imao odličnu karijeru u NBA ligi upisao svog sina Andreja u jezuitski školu – Carmichael Jesuit iz Kalifornije.

Za one koji ne znaju – jezuiti su najozloglašenija sekta unutar katoličke crkve čiji je i današnji papa – Franja na čelu katoličke crkve.

Jezuite je osnovao duboko problematičan i duhovno ometen čovek po imenu Ignjacio Lojola u 16. veku. Smatrao je da katolička crkva treba da ima svoju armiju koja će po svaku cenu braniti “Svetu stolicu”. Nakon toga jezuiti su kao okultno društvo brzo napredovali i došli do najvećih institucija.

Za one koje zanima kako Jezuiti funkcionišu – najbolje je to čuti od bivšeg visokog rangiranog jezuite – Alberta Rivere. Knjigu možete besplatno preuzeti ovde.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJČITANIJE

Poželjno kopiranje i uzimanje sadržaja bez dozvole

Za sve informacije pišite nam na

office[at]i1info.net

Copyright © 2015 Flex Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

To Top