Istorija

Istorija pokazala: Crveni karmin kod žena znači da su spremne za oralni seks i prostituciju

Danas je nanošenje crvenog karmina znak nekog seksualnog senziviteta i lepote. Međutim istorija kao nauka nam jasno govori ko je i zašto je nosio crveni karmin.

Karmin su koristili najviše pagani, Sumerci pre 5000 godina. Njihov način je bio da samelju drago kamenje i pomešaju sa belim olovom da bi zatim taj prah stavljali oko usana i očiju.

Foto: Crveni karmin je koristila i Kleopatra od znječenih buba i mrava / CNN

Međutim karmin, a posebno crveni je svoju popularnost i svrhu dobio u drevnom Egiptu. Crveni karmin je slao poruku kao što i danas šalje poruku. Samo tu poruku su slale prostituke iz nekoliko razloga:

1) Crveni karmin je bio signal da su spremne da vrše oralni seks
2) Bio je vrsta otrova jer se pravio od crvene morske trave, joda i broma. Tako da ukoliko bi neko zaskočio ove prostituke i pokušao da ih poljubi, dobio bi poljubac smrti jer je smeša bila otrovna.
Prostituke su izbegavale da liznu svoje usne iako su se i same na ovaj način trovale posle konstantnog korišćenja takvog karmina.
3) Izvođenje oralnog seksa je bilo popularnog među prostitukama drevnog Egipta jer na taj način su izbegavale da im se skine karmin, a da “mušteriju” ne povrede.

Ova praksa se proširila i na druge drevne civilizacije pa tako zapise o crvenom karminu možemo naći i kod prostitutki u drevnoj Kini, Grčkoj i Rimu.

Zanimljivo je da je karmin do dan danas ostao otrov. U kampanji za sigurnu kozmetiku iz 2007. izveštaji su pokazali da čak 61% karmina sadrži visoke koncentracije olova koje štete organizmu.

A prostitukama je i dan danas karmin neizostavni deo opreme.

Izvor: StrangeAgo.com

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJČITANIJE

Poželjno kopiranje i uzimanje sadržaja bez dozvole

Za sve informacije pišite nam na

office[at]i1info.net

Copyright © 2015 Flex Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

To Top