Sodom

Droga LSD se sada legalno prodaje u Berlinu

Vlasnik ovde prodavnice Carl Philip Trump iskoristio je rupu u zakonu kako bi prodavao 1CP-LSD – nedavno razvijenu supstancu koju većina svetskih vlada još uvek nije stigla zabraniti, a čiji je učinak prilično sličan onoj pravoj LSD drogi.

Foto: Cene LSD droga / Klubikon.hr

Čovek koji se ranije bavio bitcoin trgovinom tvrdi kako mnogi kupci kupuju različite doze – mikro, mini, pune ili ekstra, u paketima od 5 do 100 komada. On sam je sa LSD drogama počeo eksperimentisati pre nekoliko godina te smatra kako mu je korištenje te droge pomoglo promeniti perspektivu na život nakon što mu se zaređalo par loših situacija.

Proučavajući zakon, obratio se advokatima koji su mu iskopali potvrdu kako je prodaja 1CP-LSD droga legalna te se bacio u biznis kojim želi drugima navodno pomoći na način kako se nekad pomoglo njemu. U suštini da postanu teški narkomani na halucinacijama.

U septembru 2020. godine pokrenuo je online shop i kanal na Telegram aplikaciji, a povećanje potražnje tokom karantina omogućilo mu je prikupiti sredstva i otvoriti i pravu prodavnicu.

Za one koji ne znaju LSD je teška halucinogena droga od koje ljudi direktno mogu da dožive takozvane “tripove” tj. putovanja i razviju teška psihotička stanja, paranoju, šizofreniju i niz drugih duševnih bolesti. Halucinogene droge su se u drevna vremena koristila za prizivanje demona, raznih duhova i drugih viših bića od kojih se tražila određena moć, informacija ili sposobnost.

Izvor: Klubikon.hr

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJČITANIJE

Poželjno kopiranje i uzimanje sadržaja bez dozvole

Za sve informacije pišite nam na

office[at]i1info.net

Copyright © 2015 Flex Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

To Top