Sodom

Zarazu ne šire kašičice nego mediji – kako fanatični ateisti, soroševi janjičari i CNN/Covid idioti maltretiraju srpske građane?

“Ateizam je toliko besmislen i odvratan čovječanstvu da nikad nije imao mnogo učitelja.” – govorio je sir Isaac Newton osnivač moderne znanosti i jedan od najinteligentnijih ljudi koji su ikad hodali Zemljom.

Foto: Stefan Stojanović / MONDO

Dodao bih da ne samo da nije imao mnogo učitelja jer je bio odvratan, nego su i učitelji ateizma odvratni. Jedan od tih odvratnih “učitelja” javio se na poznatom hrvatskom sajtu čiji je vlasnik osuđen zbog varanja države i neplaćanja poreza. Sliku na kojoj se kliberi sa svojom odvratnom facom postavio je pored slike mrtvog patrijarha.

U tekstu koji je naslovio “Ako još niste shvatili, recimo to otvoreno: Korona ne prašta, a Bog ne pomaže” manipulira sa brojevima da bi pokazao kako je sahrana Amfilohija bila katastrofa. Tako kaže da se broj zaraženih u Crnoj Gori od 1.11. do 19.11. povećao se s nepunih 19 na 30 tisuća. Otišao sam na službenu stranicu vlade Crne Gore, coronainfocg.me, gdje jasno piše da je broj oboljelih na dan 1.11. bio 5 177, da bi ih na dan 19.11. bilo 10 806. 30 000 je broj svih oboljelih i oporavljenih od početka korone i nema veze sa sahranom. Još zanimljiviji podatak koji sam tamo pronašao je onaj o broj hospitaliziranih. Tokom oktobra dok nije bilo Amfilohijeve sahrane broj je narastao za gotovo 300 posto! (od 107 koliko ih je bilo 1.9. na 293 na dan 1.10.) Od 1.11. do 23.11. broj je porastao sa 250 na 349.

Dakle, u mjesecu kad nije bilo sahrane, ni masovnih okupljanja vjernika, ni ljubljenja pokojnika broj hospitaliziranih je rastao za 300 posto, a u 23 dana od sahrane broj je rastao za 40 posto. Prema tome, broj hospitaliziranih je 7 puta manje rastao nakon sahrane nego prije nje!Na ovog ateističkog fanatika nadovezo se jedan notorni srbofob , nekakav profesor iz Luxembourga, Florian Bieber. Bio sam u Luxemburgu i sjećam se kako je usred bijela dana crkva u centru grada bila zatvorena, ali su zato ulice bile pune prostitutki i transeksualaca.

Taj nesretni Bieber napisao je na svom službenom Twiter nalogu komentirajući smrt Amfilohija i Irineja: “Science vs Religion – 2:0” (Nauka protiv religije 2:0). Izjava koje bi se postidjele čak i te prostitutke iz njegovog Luxembourga. Uz to, on ni ne zna da korona nije nauka, nego priroda. Osim ako ovo nije omaška koja otkriva da njegovi mentori iz tajnog fabijanskog društva sa London School of Economics stoje iza kreiranja korone vještačkim putem?I taj ateistički klaun i taj srbofobni “stručnjak” za Balkan su daleko od Srbije.

Puno bliže su N1 i Nova S koje se kontinuirano izruguju srpskim građanima i šire dezinformacije, srbofobiju i antisrpske narative. Vrhunac njihovog licemjerja i bezobrazluka na koji država Srbija ne reagira je hajka protiv SPC i pričešćivanja vjernika! U isto vrijeme dok je nekakva bradata žena usred korone pjevala u Kombank dvorani, što im naravno, ni najmanje nije smetalo, oni vode rat protiv pričešćivanja vjernika. Mojim prijateljima Šargiću i Mitiću zabranjena je promocija knjige “Nije bilo doseljavanja Srba na Balkan” još prije 15 dana, ali bradata žena u Kombank dvorani mrda dupetom bez problema i to za vrijeme trodnevne žalosti.Da li je neko natjerao te ljude da se pričešćuju? Da li je neko natjerao te ljude da idu u crkvu?

Pa, u čemu je onda problem?

To što se ne slažu sa ministarkom Čomić koja bi gay parovima davala djecu na usvajanje, pored tolikih parova u Srbiji koji ne mogu imati djecu? Živimo u svijetu u kojem nije normalno biti normalan. Bradata žena nekad je bila cirkuska atrakcija, ali kako Srbija već odavno liči na cirkus, onda je njezin koncert prihvatljiv, a sahrana patrijarha neprihvatljiva. Onda su prostitutke uvaženi gosti na televizijama sa nacionalnom frekvencijom, a djevojka koja se pričešćuje je neprijatelj države. Kriminalac je uzor omladini, a otac petero djece, domaćin koji je redovan na liturgiji je zaostao.

Kako da čovječanstvo opstane sa bradatim ženama i elitnim prostitutkama?Kada ste čuli N1 i Novu S da kažu jednu riječ protiv lihvarenja zapadnjačkih banaka u Srbiji, protiv izvršenja, protiv stranih firmi koje izrabljuju srpske radnike i plaćaju ih nekoliko puta manje nego radnike u svojim zemljama?

Kad ste ih čuli da govore o bijeloj kugi koja odnosi više života nego što će korona ikad odnijeti (jer korona odnosi stare i bolesne, a bijela kuga i abortusi nerođene bebe)? Epidemija opće vulgarizacije i rijalitizacije srpskog društva, antisrpske propagande, nametanja Srbima krivnje za sve ratove i genocide, uništavanje radničkih, a sad i ljudskih prava, rasprodaja nacionalnih resursa… ništa od toga nije došlo iz crkve. Zaraza se širi preko medija, a ne preko kašičice!

Piše: Goran Šarić

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJČITANIJE

Poželjno kopiranje i uzimanje sadržaja bez dozvole

Za sve informacije pišite nam na

office[at]i1info.net

Copyright © 2015 Flex Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

To Top