Svet

Lekari potvrdili: Ovaj dečak umro 5 dana nakon Pfizer vakcine

Ernest Ramirez je izgubio sina jedinca (16 godina) samo 5 dana nakon prve doze Fajzer vakcine. Njegov sin pre vakcinisanja nije imao nikakvih zdravstvenih problema. Bavio se sportom i redovno je imao zdravstvene preglede i kontrole.

Srce mu je jednostavno prestalo kucati dok je bio u parku. Doktori jednostavno nisu uspeli spasiti jedan mlad život.

„Moj sin je bio dobrog zdravlja i redovno je igrao bejzbol od svoje 7. godine. Ubija me vratiti se u praznu kuću.“ kaže otac.

Nakon mnogo herojskog truda, Ernest Ramirez je uspeo obaviti obdukciju. Uzrok smrti koji je naveo veštak bio je “uvećano srce”. Bilo je više nego dvostruko normalne veličine.

Prema dr. Peteru McCulloughu koji je pregledao obdukcioni izveštaj, uzrok smrti bio je miokarditis izazvan Fajzer vakcinom zbog kojeg mu je srce oteklo i udvostručilo normalnu veličinu. Ova vrsta promene veličine srca može se dogoditi vrlo brzo, u roku od 5 dana.

Ernest Ramirez je izgubio sina jedinca. Želi sprečiti da se ista stvar dogodi drugim roditeljima. Ali sistem radi svoj posao u suzbijanju ove tragične priče.

„Niko iz FDA nije nazvao. Niko iz Fajzera nije nazvao. Niko iz NY Times-a nije nazvao. Niko iz CNN-a nije nazvao. Niti jedan mainstream medij o tome nije pisao, jer vakcina ne ostavlja vizit kartu kada nekoga ubije . Glavni mediji lako ignorišu smrt, jer “CDC nije rekao da je to uzrokovano vakcinom. Ne možete sa sigurnošću dokazati da je umro od vakcine, a mi ne želimo stvarati neodlučnost u pogledu vakcinisanja bez dokaza, jer ne želimo širiti dezinformacije.”

Izvor: Srbin.info

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJČITANIJE

Poželjno kopiranje i uzimanje sadržaja bez dozvole

Za sve informacije pišite nam na

office[at]i1info.net

Copyright © 2015 Flex Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

To Top