Svet

Misterija oko smrti predsednika Tanzanije, koji je prkosio korona fašizmu

Nakon što je poslednju godinu proveo osporavajući globalni narativ o KOVID-19, zaključavanjima i vakcinama, predsednik Tanzanije Džon Magufuli (John Pombe Magufuli) proglašen je mrtvim 17. marta u 61. godini, a njegova iznenadna smrt je potpuna misterija.

Foto: Džon Pombe Magufuli – predsednik Tanzanije / BBC

„S velikim žaljenjem vas obaveštavam da smo danas, 17. marta 2021. u 18:00 časova, izgubili svog hrabrog vođu, predsednika Tanzanije, Džona Pombea Magufulija“, rekla je Samia Suluhu Hasan potpredsednica Tanzanije.

Hasan je rekla da je Magufuli primljen u bolnicu još 6.marta (ne kaže se zbog čega), ali je otpušten sutradan, iako mediji u Tanzaniji o tome nisu izvestili?! Nedelju dana kasnije ponovno je primljen zbog srčanih problema na kojima Vlada insistira kao uzroku smrti antikorona predsednika.

Magufuli je od početka prkosio globalnom narativu, ludilu i merama iako je virus „pronađen“ i u Tanzaniji. On je odbio da zatvori crkve i pozivao narod da se moli Bogu umesto da se plaše korone.

Suprotno agendi Zapada, Magufuli je odbio da zaključa svoju zemlju, a država nije prijavljivala nikakve podatke o KOVID-19 ni Svetskoj zdravstvenoj organizaciji još od 29. aprila 2020. U junu je Magufuli izjavio da je Tanzanija iskorenila virus korone.

Niti je to jedini put kada je bivši predsednik Tanzanije razljutio globaliste koji vladaju svetom. Ismevao je korona diktatore jer je pokazao da PCR testovi pokazuju da i koza ima koronu odnosno da je „pozitivna“, a potom ih sasvim odbacio kao nepouzdane zbog kako je rekao „tehničke greške“. Negov stav je u međuvremenu podržala nezavisna grupa od 22 naučnika, koji su dokazali da su testovi „beskorisni“ u identifikovanju virusa korona.

Magufuli je bio posebna pretnja globalistima jer je i veoma obrazovan jer je doktorirao iz hemije i upozoravo je Tanzanijce da ne postanu „zamorčići“ za eksperimentalne vakcine protiv korone, rekavši: „Da Zapad može da smisli rešenje, napravio bi do sada vakcine protiv raka, side i malarije, a tuberkuloza bi bila davna prošlost“

Nekoliko dana pre, 8. februara, u levo orijentisanom britanskom listu Gardijan pojavio se članak koji napada Magufulijev odgovor na korona agendu, nazivajući ga „opasnošću za javno zdravlje“ i pitajući “ šta nije u redu s Magufulijem?“ ismejavajući njegovo odbijanje zaključavanja i nošenja maski.

Članak je sponzorisala fondacija Bil and Melinda Gejts (plaćena reklama) koja ulaže i zarađuje milijarde dolara na globalnoj priči o vakcinisanju, osim što poseduju fabrike za pravljenje vakcina, vlasnici su i kompanije u kojoj Svetska zdravstvena organizacija čuva PCR testove, odnosno DNK uzet prilikom brisa. I takođe su vlasnici najvećeg poljoprivrednog zemljišta na planeti, imaju zvanično 250.000 hektara širom Amerike (nezvanično mnogo više), ali trenutno agituju da kompletna svetska populacija pređe sa prirodnog na plastično meso koje oni uveliko prave u laboratoriji, da bi se „sačuvala priroda“.

Uglavnom, doktor hemije i predsednik Tanzanije se baš uoči svoje smrti, suočio sa strašnim besom Bila Gejtsa i SZO-a, posebno jer je odbio da da milijarde iz budžeta kao svi ostali za njihove vakcine. Možda će budućnost da rasvetli iznenadnu Magufulijevu smrt, ali njegova naslednica je izgleda potpuna suprotnost njemu i verno će slediti agendu Bila Gejtsa i SZO.

Izvor: Srbin.info

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJČITANIJE

Poželjno kopiranje i uzimanje sadržaja bez dozvole

Za sve informacije pišite nam na

office[at]i1info.net

Copyright © 2015 Flex Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

To Top