Ilirija

Autošovinistička predstava “Srebrenica. Kad mi ubijeni ustanemo” odigrana u Beogradu, uprkos dokazima da genocida u Srebrenici nije bilo

Šamaranje srpskog dostojanstva i lažiranje zvaničnih istorijskih podataka se nastavlja od strane nevladinih organizacija.

Prošle nedelje je premijerno odigrana predstava “Srebrenica. Kad mi ubijeni ustanemo” koja je realizovana u saradnji Zlatka Pakovića i “Helsinški odbor za ljudska prava” koja je glavni finansijer antisrpskih i autošofinističkih projekata u Srbiji.

Foto: ANADOLIJA/Miloš Miškov


Od napadanja Nikolaja Velimirovića da je bio fašista i antisemita pa do ovako nakaradnih projekata koji prikazuju Srbe kao najgore zločince.

U predstavi igraju Katarina Jovanović, Boris Milivojević, Ivan Jevtović, Vahid Džanković, Andreja Kargačin i Zlatko Paković koji su poznati javnosti po svojim nemoralnim ulogama, kako na filmu, tako i u predstavama.

Predstava ja prošla bez ikakvog posebnog interesovanja, te je nju premijeri pogledalo svega par desetina ljudi.

Your Website Title

How to Share With Just Friends

How to share with just friends. Posted by Facebook on Friday, December 5, 2014

https://web.facebook.com/RSE.Balkan/videos/678922249402769/

Podsećamo da prema zvaničnim dokumentima holandskih komandira 1995. godine kao što je Robert Franken – nije došlo do genocida i da su srpske trupe efikasno izvele evakuaciju stanovništa. Čak su o tome holanđani 1995. u oktobru izneli ceo izveštaj pod imenom Srebrenica “Debriefing” koji je govorio da nikada nije došlo do genocida u Srebrenici.

U svemu tome je detaljno govorio i izneo u svojoj knjizi Aleksandar Dorin “Srebrenica – kako je zaista bilo” na konto stranih i nezavisnih dokumenata.

Međutim uprkos zvaničnim dokazima, napad i vređanje Srbije u sred svoje prestonica se nastavlja.

Izvor: Radio Slobodna Evropa

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJČITANIJE

Poželjno kopiranje i uzimanje sadržaja bez dozvole

Za sve informacije pišite nam na

office[at]i1info.net

Copyright © 2015 Flex Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

To Top