Svet

Cirkus demokratije: Trampov tim zahteva da se pre debate pregledaju Bajdenove uši

Demokratija je postala jedan opšti cirkus u okviru kog se predsednički kandidati nazivaju klovnovima kako je Bajden u prvoj debati nazvao Donalda Trampa.

Foto: Reuters

U okvirima takozvanih “demokratskih” izbora koriste se sve mogućnosti manipulacije.

Razlog zašto je Tramp zahtevao ovakav, na prvi pogled, smešan zahtev – je zato što Džo Bajden očigledno ima neki blagi vid demencije pošto u više navrata nije mogao da se seti u kojoj državi govori, zatim ko mu je sestra, a ko supruga itd.

Čak je i dobio naziv “Gaf mašina” zato što je toliko gafova tj. kikseva u svojim govorima napravio.

Zbog toga Tramp ima osnovanu sumnju da na prvoj debati je imao pomoć spikera jer praktično nije mnogo grešio, osim što je promašio statistički broj preminulih od corona virusa na šta ga je Tramp odmah ispravio.

Sve u svemu kao i pre četiri godine, mediji su masovno govorili da Hilari Klinton vodi u trci, nakon čega je izgubila, tako i dalje mediji govore protiv Trampa da gubi jer Bajden vodi u glasovima.

Podsećanja radi Džo Bajden je bio najveći zagovornik bombardovanja Srbije sa svojom administracijom 1999. godine i osoba koja je zagovarala najviše da Kosovo bude nezavisno. Takođe je otvoreno govorio o Srbima da treba im se osvetiti i da ih treba staviti u koncentracione logore. Neki od detalja su na video prilogu ispod.Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJČITANIJE

Poželjno kopiranje i uzimanje sadržaja bez dozvole

Za sve informacije pišite nam na

office[at]i1info.net

Copyright © 2015 Flex Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

To Top