Crna Gora

Novi premijer Crne Gore je kreacionista

Budući premijer Crne Gore dr Zdravko Krivokapić je u organzaciji SPC još 2015. godine izneo argumente protiv problematične teorije evolucije u koju je sam Čarls Darvin sumnjao.

Foto: EPA-EFE/Boris Pejović

Nakon što je Antena M iznela podatke, inače Milov poznati režimski medij, koji negira sve srpsko osim kada ga napada – došli smo do ovog sjajnog saznanja.

Zdravko Krivokapić je doktor mašinstva koji povremeno gostuje kao predavač u raznim školama, pa je tako gostovao u podgoričkom naselju Momišići na temu „Nauka i religija sa osvrtom na Nojevu barku“

Krivokapić, kao učeni čovek, koji je napisao preko 250 naučnih radova i 16 knjiga, uz analitički um kao jedan mašinac je lako predstavio probleme darvinizma govoreći da:

„Vi kad pogledate tu teoriju evolucije, apsolutno izvorna riječ, ona govori o jednom razvoju; i to jednom postepenom razvoju. I to je razlika između evolucije i revolucije.

Ali, ako vi pogledate šta je iza toga, suštinski se krije, danas pod nazivom teorija evolucije, onda ćete vidjeti da su tu ipak mnoge stvari problematične!

Bez obzira što je Darvin, izučavanjem na biološkom svijetu, ukazao da je evolucija nešto što apsolutno postoji, ali samo u jednom određenom dijelu – onda je čitava ta teorija evolucije po njemu nazvana darvinizam.

Video: Antena M


Zdravko Krivokapić je inače prema izvorima Antene M, takođe saradnik profesora srednje bogoslovske škole – Gojka Perovića, koji je u više navrata branio SPC i svaki verujući narod u Crnoj Gori od nakaradnog “Zakona o vjeroispovesti” kojim bi se sva imovina verskih grupa, stara vekovima unazad, pripisala državi Crnoj Gori.

Podsećanja radi, ovaj zakon je izazvao mnoge nerede u Crnoj Gori jer takvo oduzimanje verskih objekata se čak ni u komunizmu nije dogodio. Pogotovo što bi time CPC (Crnogorska pravoslavna crkva) dobila sve SPC objekte, a zvanično je registrovana kao nevladina organizacija jer nijedna ozbiljna pravoslavna crkva nju nije još priznala.

Izvor: Antena M

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJČITANIJE

Poželjno kopiranje i uzimanje sadržaja bez dozvole

Za sve informacije pišite nam na

office[at]i1info.net

Copyright © 2015 Flex Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

To Top