Srbija

B92 “objektivno” izveštavanje: Antivakseri su krivi što su deca bolesna, a ne nehigijena u bolnicama

Verovatno se sećate kako su pre nekoliko godina “objektivni i nezavisni” strani mediji u Srbiji (na čelu sa nemačko-švajcarskim dnevnim listom “Blic” i britanskim “B92”) izveštavali o “brojnim smrtnim slučajevima” osoba koje se nisu vakcinisale MMR vakcinom pa je navodno nastala epidemija malih boginja.

Foto: Shutterstock

U toj kampanji ostala su zabeležena dva smrtna slučaja od “malih boginja” – mladića od 30 godina i deteta od 2 godine. “Objektivni i nezavisni” strani mediji u Srbiji su vrištali i urlali, koliko im se “srce cepalo”, zbog smrti nedužnih nevakcinisanih osoba za čiju smrt su okrivljavali “antivaksere”.

Ubrzo se pokazalo da su njihova vriska i cika bila prevara. Preminuli mladić od 30 godina je bio iz romskog nehigijenskog naselja, a preminula devojčica od 2 godine je bila rođena 6 sedmica pre očekivanog datuma rođenja i za svoje 2 godine života imala je šest teških upala pluća.

Danas čitamo na portalu B92 potresnu ispovest roditelja čije je dete teško obolelo od malih boginja, kojima se zarazilo u bolnici, ali ne od nehigijene, nego jer nije vakcinisano. Da li su nam ovi “objektivni izveštaji” već poznati.

Za više informacija o ovom slučaju možete pročitati na donjem linku:

https://www.b92.net/zivot/vesti.phpyyyy=2021&mm=03&dd=31&nav_id=1835638

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJČITANIJE

Poželjno kopiranje i uzimanje sadržaja bez dozvole

Za sve informacije pišite nam na

office[at]i1info.net

Copyright © 2015 Flex Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

To Top