Srbija

Đuka: Kone, dosta bre! Ne diži paniku

“Šta država može da uradi? Da shvati da nema više vremena… Šta može pojedinac da uradi? Da izbegne zaražavanje. Šta mogu zdravstveni radnici da urade? Da izdrže. Moramo da usporimo virus”, glasila je poruka epidemiologa Predraga Kona na Fejsbuku, na koju je žestoko odreagovao Vladimir Đukanović, poslanik SNS, koji je članu Vučićevog Kriznog štaba poručio: “Manite se dizanja panike i zatvaranja. Dosta, bre!”

Foto: Espreso.rs

Da se jedan od glavnih jurišnika Srpske napredne stranke ne slaže sa merama koje predlaže politizovani Krizni štab, odavno je poznato. Đuka je protiv Predraga Kona, Darije Kisić Tepavčević, Branislava Tiodorovića i ostalih dizao glas, nekoliko puta je oštro protestovao protiv nošenja maski na otvorenom, zatvaranja ugostiteljskih objekata…

Tako se i juče oglasio, kada je osporio rad Kriznog štaba, istakavši da „nije ni trebalo formirati Krizni štab ako je jedina mera zatvaranje“, naglasivši da su to i sami građani znali.

Nije se Đuka libio ni da udari na Predraga Kona, kog je Aleksandar Vučić pre nekoliko dana odlikovao, pa je tako na Tviteru prokomentarisao paničnu objavnu člana Kriznog štaba.

– Šta država može da uradi? Da shvati da nema više vremena… Šta može pojedinac da uradi? Da izbegne zaražavanje. Šta mogu zdravstveni radnici da urade? Da izdrže. Moramo da usporimo virus – glasila je poruka Kona.

Tu objavu je prokomentarisao Vladimir Đukanović, i to prilično oštrim tonom.

– Oprostite, a za šta to nema vremena? Predlažete totalno zatvaranje. Do kada? Imate li jasan rok do kada će ovo čudo nestati? Šta kada se otvorimo? Razumem ovakve predloge da je na pomolu lek. Međutim, pošto toga nema, manite se podizanja panike i zatvaranja. Dosta, bre! – napisao je Đukanović na Tviteru.

Izvor: Srbin.info

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJČITANIJE

Poželjno kopiranje i uzimanje sadržaja bez dozvole

Za sve informacije pišite nam na

office[at]i1info.net

Copyright © 2015 Flex Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

To Top