Sodom

Meksiko: Ukinuli kaznu za abortus, usledio odmah potom zemljotres

Prošlog utorka je Meksiko izglasao da se abortus pravno kažnjava tako da je sada njima čedomorstvo tj. ubijanje dece potpuno legalizovano.

Foto: Zemljotres u Meksiku / FOX

Da dete nastaje pri začeću govore ozbiljne naučne knjige sa ozbiljnim naučnicima ovde. Ono što je zanimljivo je da čim je izglasan taj zakon u Meksiku usledio je zemljotres jačine 7 Rihterove skale.

Neko će reći da ova dva događaja nemaju veze jedni sa drugim, ali podaci i nauka opet pokazuju da tamo gde je najveći nemoral u svetu, tu su najveće prirodne katastrofe (Indonezija, Amerika itd).

Teološki nepismeni ljudima je ovo malo verovatno, ali oni koji su pismeni teološki znaju da postoji dizajner, onaj koji je kreirao ovaj svet i koji se meša u tok ljudske civilizacije. Teološki ga zovemo Bog, a naučno Tvorac i nebrojeno postoji broj lokaliteta na kome i dan danas arheološki vidimo da je Bog tu intervenisao (današnji predeo Sodome i Gomore, zatim vrh na planini Horiv/Sinaj, današnja Džabal el Loz planina).

U Svetom Pismu jasno kaže da Bog kontroliše vremenske prilike, pa ćemo ovde dati par citata iako ih ima puno:

“Gore se zbog njega tresu, brda se tope. Zbog Njegovog lica zemlja će se UZDRMATI, ZEMALJSKO TLO I SVI KOJI ŽIVE NA NJEMU” (Naum 1:5)

“Ali ja bih se Bogu obratio, Bogu bih izneo stvar svoju; onom koji ;ini velika i neistraživa dela, čuda kojima nema broja; onom koji daje DA KIŠA PADA NA ZEMLJU, VODE ŠALJE NA POLJA…. (Jov 5:8-10).

“I bežaćete u dolinu mojih gora, jer će se dolina između gora protezati do Asala. Bežaćete kao što ste bežali zbog ZEMLJOTRESA u danima Ozije, Judinog cara. I doći će Gospod, moj Bog, i svi sveti sa njim.” (Zaharija 14:5).

“Gromovi su tvoji tutnjali poput točkova bojnih kola, munje su obajsale zemaljsko tlo, zemlja se UZDRMALA i ZATRESLA” (Psalm 77:18)

Jasno se vidi da Bog kontrolilše sve prirodne tokove i da to nisu nikakvi “slučajni” procesi u prirodi već vrlo precizni i matematički neverovatno izračunati.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJČITANIJE

Poželjno kopiranje i uzimanje sadržaja bez dozvole

Za sve informacije pišite nam na

office[at]i1info.net

Copyright © 2015 Flex Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

To Top