Svet

Džo Bajden: Putin je ubica i platiće cenu za to

Američki predsednik Džo Bajden je u intervjuu za ABC kod novinara Džordža Stefanopulosa rekao da je predsednik Rusije, Vladimir Putin, ubica i da će platiti za to.

Liberalna i demokratska levica je pokazala koliko je tolerantna kada na čelu ima ovakvog ratnog provokatora kao što je Džo Bajden koji se zalagao za svaki rat koji je Amerika vodila.

Video: Džo Bajden o Putinu / YouTube

Predsednik Rusije, Vladimir Putin, je odgovorio na ove pretenje indirektno, želeći predsedniku Amerike dobro zdravlje i podsetio je svet kako je Amerika nastala na genocidu nad Indijancima i ropstvu nad crncima koji su i danas ugnjetavani u Americi.

Takođe podsetio je svet da Amerika sarađuje sa drugim zemljama ali samo pod njihovim uslovima i da Rusija ima nameru da isto tako sarađuje sa svim zemljama, uključujući i Ameriku gde će Rusija gledati prvo svoj nacionalni interes.

Video: Putin daje odgovor Bajdenu / YouTube

Nije prošlo ni nekoliko meseci, a Bajden već pokazuje svoje ratne namere prema raznim pitanjima. Takođe uveo je i olakšice da zatvorenici u Americi glasaju kako bi pridobio dodatne glasove na izborima. Vratio je Ameriku u Svetsku zdravstvenu organizaciju. Proširio i da sva puna prava LGBTQ zajednici tako da čak i vojsku mogu da služe.

Podsećanja radi, bivši predsednik Amerike, Donald Tramp je za 4 godine potpisao više mirovnih sporazuma nego bilo koji predsednik do sad i za to naravno nije dobio Nobelovu nagradu za mir, dok je njegov prethodnik Barak Obama dobio Nobela za mir iako je on i njegova administracija bombardovala i vojno intervenisala u čak sedam zemalja (Avganistan, Pakisan, Libija, Jemen, Somalija, Irak i Siriju).

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJČITANIJE

Poželjno kopiranje i uzimanje sadržaja bez dozvole

Za sve informacije pišite nam na

office[at]i1info.net

Copyright © 2015 Flex Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

To Top