Sodom

Muslimanski par biva uhapšen jer dete neće da šalje u državnu školu

Prema saznajima liberalnog prozapadnog medija – Radio Evropa, muslimanski par iz Kirgistana je dobio podjenaku zatvorsku kaznu zato što dete ne žele da pošalju u državnu, već u religioznu školu.

Kirgistanski sud je doneo presudu da majka i otac svog deteta moraju da budu u zatvoru dok kćerka ne napuni 14. godina.

Prema informacija Radio Evrope, daje se na saznanje da deca koja ne uče ateističku, Darvinovu teoriju, i slične još nedokazane ideje – moraju biti sankcionisana tako što će biti oduzeta od svojih roditelja.

Ovakav presedan je prvi put sproveden javno u Kirgistanu. Dete koje treba da napuni 14 godina dok su mu roditelji u zatvoru čuva stariji brat.

Napominjemo da medresa – takozvana muslimanska religiozna škola je akreditovana i konstituisana od strane Pakistana pa do Turske, Singapura i Amerike kao religiozna škola koja se drži Muhamedovog učenja iz 7. veka.

Prozapadne vlasti u Kirgistanu su očigledno bile gluve i neme na apel majke da se dete pošalje u religioznu, a ne ateističku školu – čime je direktno naštetilo ovoj porodici i njenoj budućnosti.

Studenti medrase Aljunied Al-Islamiah u Singapuru (foto: Wikipedia)

Iznad možete da vidite primer akreditovane medrase koja deca polažu u Singapuru, jednom od najrazvenijih ekonomija na svetu.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJČITANIJE

Poželjno kopiranje i uzimanje sadržaja bez dozvole

Za sve informacije pišite nam na

office[at]i1info.net

Copyright © 2015 Flex Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

To Top