Sveta Zemlja

Treća sezona vrhunske Shtisel serije počinje 25. marta

Nakon četiri godine, priča o popularnoj ultraortodoksnoj jevrejskoj porodici iz Jerusalima se ponovo se nastavlja.

Foto: Instagram/ Shtiselofficial

Nedelja veče je dan koji su fanovi serije “Štisel” dugo čekali, dan kada izlazi premijerna prva epizoda treće sezone serije.

U novih devet epizoda biće prikazani događaji i promene koje su se u poznatoj jevrejskoj porodici odigrale šest godina nakon poslednjih zbivanja iz prošle sezone.

Rabin Šulem Šicel (Dov Glikman) je u potrazi za novom partnerkom, sedam godina nakon smrti njegove žene. Prepirke sa njegovim bratom Nučem se nastavljaju, dok Akiva i njegova verenica Libi polako, ali sigurno koračaju ka bračnim vodama uz još uvek prisutne nesuglasice oko njegovog bavljenja umetnošću.

Ručami i Hanina Tonik baviće se svojim brakom, dok njeni roditelji Giti i Lipe nastavljaju sa konstantnim prepirkama u svom problematičnom braku.

Treća sezona će uskoro početi da se prikazuje na Netfliksu, dok će prve dve sezone koje je producirao “YES Studios” takođe biti dostupne na ovoj platformi.

Serija popularna i van granica Izraela

Dugogodišnja producentkinja serije Dikla Barkai rekla je da joj je rad na trećoj sezoni izgledao kao povratak kući. Takođe je dodala da je uspeh serije nije iznenadio i da je znala da će je publika u Izraelu obožavati, međutim ono što nije očekivala je ogromna popularnost koju je serija stekla kod svetske publike.

“Nikada nisam mogla ni da zamislim da ćemo raditi sa Netfliksom. Ali, sa druge strane Netfliks nije ni postojao kada smo mi počeli sa snimanjem.”

“Štisel” kao serija je takođe ostvarila ogroman uticaj na same glumce koji su u njoj igrali. Mnogi od njih bili su dosta mlađi kada su ušli u ceo projekat i svakako manje prepoznatljivi u odnosu na danas.

“Svi su želeli da budu deo treće sezone, ali bilo je jako teško vratiti ih tamo odakle su počeli, sa istim honorarima i produkcijom. Ovo je jedna skromna serija, sa skromnom produkcijom i budžetom tipičnim za Izrael. Glumci su sada mnogo poznatiji i imaju malo veća očekivanja i prohteve.”

Barkai je razgovor završila naglasivši da je jako uživala radeći sa svakim od članova “Štisel” ekipe i rekla da su njihovi odnosi posle ovoliko godina počeli da liče na porodične, što joj je izuzetno drago.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJČITANIJE

Poželjno kopiranje i uzimanje sadržaja bez dozvole

Za sve informacije pišite nam na

office[at]i1info.net

Copyright © 2015 Flex Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

To Top