Zdravlje

Dr Slađana Velkov: Zašto je mleko štetno?

Dragi Prijatelji, mleko je Božanski napitak. Imaju ga samo dojilje: žene i životinje koje imaju mlade. Kako nije prirodno musti ženu, tako nije prirodno uzimati mleko drugih dojilja.

dojenje mleko
Foto: Pexels

Ostavimo na stranu navike, šta su naši stari jeli i ostalo, treba poštovati Prirodne Zakone a Prirodan Zakon kaže da odrasli nemaju enzime za varenje mleka jer im ono nije potrebno. Enzimi se gube između 3 i 5 godine, kada dete dobije zube i nema više potrebe za sisanjem.

Ponekad postoje situacije kada se mleko može konzumirati a to je kada majka iz zdravstvenih razloga ne može dojiti dete. Tada se bebi može dati mleko zdrave koze.

Pomenula bih eksperiment sa pasterizovanim mlekom za one koji ga ipak piju i jedu sireve: Telići koji su hranjeni isključivo pasterizovanim mlekom su za 6 meseci uginuli.

Naša deca su takođe bolesna, imaju upale uva, bronhitise i ostale probleme sve do 5-6 godine dok piju dosta mleka iz tetrapaka i kesa.

Mleko je bazne prirode dok se ne skuva, pasterizuje ili homogenizuje pa je sve osim sirovog mleka zdrave životinje koja živi na Suncu i jede isključivo biljnu hranu, toksin.

Ja sam pila dosta sirovog mleka kod babe na selu dok sam bila mala. Njene krave su pasle na livadi i zimi jele samo seno.

Foto: Unsplash

Odrasli ne mogu podneti sireve i mleka pa će imati glavobolje, alergije, osteoporozu, karijes, astmu, stomačne, kožne i mnoge druge probleme. Ja sam se otarasila migrene i alergija kada sam prestala sa mlekom i mlečnim proizvodima a nije lako prestati jer u mleku ima prirodnih opijata koji mladunče nagoni da traži često da sisa i tako preživi i odraste. Zato smo toliko zavisni od mleka.

Da i ne govorimo o odvajanju mladunaca od majki i bolu i tuži kroz koju oni prolaze. Mladunci odrastaju bez majki, bez majčinog mleka i bivaju ubijeni.

Krave žive svoj mučenicki život po farmama, mladunci im se oduzimaju odmah po rađanju, celog svog kratkog života žive bez Sunca, čistog vazduha, bolesne, svakodnevno izmuzavane mašinama, veštački ih oplođuju svake godine i na kraju umiru u strašnim mukama.

Sve u svemu, mleko, jogurt, kefir, sir u tetrapacima i kesama je veoma potentan toksin sa kiselom reakcijom i može izazvati ozbiljne bolesti. Sirovo, nekuvano mleko žene ili zdrave životinje je bazne prirode i veoma je hranljivo ali za mladunce. Za odrasle je svako mleko štetno.

Dr Slađana Velkov

Izvor: Vibracijaclub.wordpress.com

2 Comments

2 Comments

  1. Korisnik says:

    Sve pohvale. Sve ovo što piše je istina. Govorim vam iz ličnog primera i porodice

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJČITANIJE

Poželjno kopiranje i uzimanje sadržaja bez dozvole

Za sve informacije pišite nam na

office[at]i1info.net

Copyright © 2015 Flex Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

To Top